Waarde lezer,

Dit jaar heb ik de eer en het genoegen om Secretaris te zijn bij R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Mijn naam is Artjom Bagramjan, ik ben 21 jaar en studeer Fiscaal Recht. Aankomend jaar ben ik van plan nog een klein aantal derdejaars vakken te halen, om zo hopelijk mijn bachelor af te ronden.

Voordat ik met mijn studie Fiscaal Recht begon, heb ik in een klein dorp in Drenthe gewoond. Voor mij heeft de CT dan ook op sociaal gebied veel betekend. Aangezien ik geen lid wilde worden van een studentenverenging, was de CT de ideale vereniging om nieuwe mensen te leren kennen, in op dat moment voor mij een onbekende stad.

Al na de eerste borrel wist ik, dat ik actief wilde worden. Zo heb ik in mijn tweede studiejaar deel uit mogen maken van de Aanslagcommissie en afgelopen jaar van de Congrescommissie. Ook ben ik als deelnemer van de studiereis mee geweest naar Rio de Janeiro. Aan deze commissies en de studiereis heb ik een aantal goede vrienden mogen overhouden. Naast het sociale aspect, heb ik ook veel kunnen leren bij de CT. Binnen de commissies, ontwikkel je onder andere soft skills en leer je fiscaal inhoudelijk ook een heleboel. Al deze ervaringen waren zo prettig voor mij, dat ik heb besloten om nog een stapje verder te gaan en te solliciteren voor het XXIV-ste bestuur.

Aankomend jaar zal ik dan ook twee commissies onder mijn hoede hebben. Met deze commissies zullen de activiteiten van de CT worden vorm gegeven. Ik hoop dat de activiteiten de studenten nader tot elkaar zullen brengen en dat studenten zullen genieten van hun lidmaatschap en actief zullen worden. Zodat ook in komende jaren veel activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar en hoop iedereen dan ook te zien op de borrels of andere activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Artjom Bagramjan

Secretaris 2016/2017