In toenemende mate zijn, naast goede studieresultaten en fiscale kennis, ook sociale vaardigheden van groot belang voor de startende fiscalist. Komend jaar zullen er gedurende het gehele collegejaar binnen het Carrièretraject workshops en trainingen op het gebied van softskills voor jullie georganiseerd worden: zo haalt iedereen het beste uit zichzelf! Dit doen we binnen een commissie van vier man sterk, lees de stukjes hieronder om ze te leren kennen:

De leden van de Carrièretrajectcommissie 2017/2018:

Kaylee Oenema
Hoi allemaal! Mijn naam is Kaylee, ik ben 21 jaar oud en afkomstig uit het prachtige Rotterdam. Ik zit momenteel in de Masterfase van Fiscaal Recht. Naast het studeren vind ik het leuk om lekker te chillen en een serie of film te kijken, ergens te eten of zelf eten te maken, te reizen en te sporten of gezellig met vrienden op stap te zijn. Dit jaar is de kick-off van de Carrièretrajectcommissie. Ik weet zeker dat ik hier, samen met mijn mede commissieleden, een top commissie van zal maken met activiteiten die voor jullie veelbelovend zullen zijn!

Suze van Hunen
Hoi! Mijn naam is Suze van Hunen, ik ben 18 jaar en eerstejaars student Fiscale Economie. Sinds kort woon ik op de mooie Wijnhaven in Rotterdam, maar ik ben opgegroeid in Soest. In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden, ga ik uit en ben ik geregeld te vinden in de sportschool. Daarnaast kook ik erg graag met, en voor vrienden. Samen met de andere leden van de Carrièretrajectcommissie hoop ik leuke, leerzame activiteiten te organiseren waar veel van jullie aan zullen gaan deelnemen. Ik heb er zin in, en kijk er naar uit jullie te ontmoeten bij de komende borrels!

Valérie van Vooren
Lieve CT’ers en lezers,
Mijn naam is Valérie van Vooren, 19 jaar oud, ik kom oorspronkelijk uit Terneuzen, maar woon inmiddels alweer een jaartje met een van mijn beste vriendinnen in een appartementje in het oh zo mooie Rotterdam. Ik ben tweedejaars Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht student. Vorig jaar ben ik actief geweest bij de JFR binnen de Eerstejaarscommissie. Ik heb hier enorm veel plezier aan beleefd, waardoor ik ook dit jaar deelneem aan een commissie, de Congrescommissie der JFR dit keer. Aangezien ik een dubbele bachelor volg leek het mij ontzettend leuk om ook mijn steentje bij te dragen binnen de CT, om zo ook deze geweldige vereniging nog beter te leren kennen. Vanwege mijn ervaring binnen het Pre Academic Programme en MyFuture was de keuze om te solliciteren voor de Carrièretrajectcommissie snel gemaakt. Ik zie het als een enorme uitdaging om leerzame en interessante maar ook leuke activiteiten voor jullie CT’ers neer te zetten met mijn commissieleden! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en we gaan zeker een topjaar hebben!

Stijn Maas
Mijn naam is Stijn Maas, ik ben negentien jaar oud en woonachtig in de Maasstad. Ik ben geboren en getogen in de stad met het meeste drugsoverlast van Nederland, Roosendaal in het gezellige Brabant. Naast mijn vrije tijd studeer ik Fiscale Economie. Verder vul ik mijn leven in met sporten, gezelligheid en muziek. Ook ben ik vaak aanwezig bij de CT-borrels, het is er gezellig en het bier is gratis. Hiernaast ben ik sporadisch te vinden op allerlei feestjes. De kans is dus groot dat je me hier en daar een keer tegen gaat komen, dat wil je niet missen. Wij van de Carrièretrajectcommissie hopen jullie te zien op onze events. Niet alleen voor je eigen ontwikkeling, maar ook voor onze waardigheid.