Leden Almanak- en Congrescommissies gezocht!


Posted on november 19th, by R.F.V. Christiaanse-Taxateur in Intern. No Comments

Wanted: YOU!

Er is weer de mogelijkheid te solliciteren voor de halfjaarlijkse commissies! Tot en met 7 december 2014 kun je solliciteren door je CV met een korte motivatie te sturen naar bestuur@christiaanse-taxateur.nl. De commissies waar je nog voor kunt solliciteren, zijn de Almanak- en de Congrescommissie.

Almanakcommissie

Elk collegejaar organiseert de CT weer vele activiteiten voor haar leden. Natuurlijk moet dit worden vastgelegd voor later. Daarin is een taak weggelegd voor de Almanakcommissie. Het is altijd weer een grote uitdaging voor deze commissie om het jaar op een zo origineel mogelijke manier weer te geven in een jaarboek. De commissie zal gedurende een half jaar bezig zijn met het schrijven van verslagen, het uitzoeken van foto’s, het interviewen van studenten, het schrijven van artikelen en nog veel meer.

Congrescommissie

Sinds 2011 organiseert R.F.V. Christiaanse-Taxateur in samenwerking met FEI B.V. jaarlijks een inhoudelijk congres. Dit congres vindt plaats in juni en wordt georganiseerd rondom een wisselend thema. In 2012  stond het thema ‘Bedrijfsofopvolging en herstructurering’’ centraal en afgelopen jaar was ‘De btw onder spanning’ het onderwerp van de dag. Ook aankomend jaar zal er weer een congres worden georganiseerd. Om dit congres zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we jouw hulp nodig!

Wil jij jezelf ontwikkelen en fantastische ervaringen opdoen waar je een leven lang wat aan hebt? Solliciteer dan voor één van de twee halfjaarlijkse commissies! Heb je vragen over wat de commissie inhoudt, contacteer dan even Valérie (Almanakcommissie) of Peter (Congrescommissie)!