Waarde lezer,

Mijn naam is Giorgio Peterse en ik kijk ernaar uit om komend jaar de functie van Commissaris Media binnen het XXVe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur te gaan vervullen. Ik ben opgegroeid in het rustieke Drenthe en na mijn middelbare school in Emmen te hebben afgerond, ging mijn interesse uit naar Rotterdam om daar Fiscale Economie te gaan studeren. Logischerwijs woonde ik al voor mijn eerste Eurekaweek in Rotterdam. Een actie die uitermate aanbevelenswaardig is, omdat je dan met volle teugen van deze intensieve maar waardevolle week kunt genieten. Zo heb ik mensen leren kennen die vandaag de dag veel voor me betekenen en tevens heb ik me direct ingeschreven bij de CT, welke een prominente rol is gaan spelen tijdens mijn studie. Inmiddels zit ik in mijn Master, welke ik komend jaar wil gaan afronden.

Tijdens mijn eerste Bachelor jaar hebben de CT-activiteiten en de leden me geïnspireerd om gedurende mijn tweede jaar de Almanakcommissie te gaan doen. Dit heeft me ertoe bewogen om hierna voor de Aanslagcommissie te gaan. Vervolgens heb ik tijdens mijn eerste Master jaar meegedaan aan het TJP en ben ik mee geweest op studiereis. Dit gaf me het besef dat voor mij een bestuursjaar een van de weinige zaken is die aan dit rijtje ontbreekt.

Als Commissaris Media zal ik komend jaar het genoegen hebben de Aanslag- en de Almanakcommissie te dirigeren en de media van de vereniging onder handen te nemen. Vanzelfsprekend wordt mijn bestuur hier nauw bij betrokken. Ik wens iedereen een positieve ervaring toe, zoals ik die zelf heb gehad en nog steeds heb. Daarom kan ik iedereen van harte aanbevelen om actief te worden bij de CT en de studiestress af te werpen tijdens de borrels.

Voor vragen ben ik altijd beschikbaar, dus schroom niet om contact op te nemen of langs te komen op H13-11 om onder het genot van een koffie en een fenomenaal panorama op Rotterdam alle informatie te krijgen die je wilt.

Met vriendelijke groet,

Giorgio Peterse
Commissaris Media 2017/2018