Studievereniging

R.F.V. Christiaanse-Taxateur is de fiscale studievereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij staan voor het overbruggen van de afstand tussen theorie en praktijk, tussen studentleven en bedrijfsleven en tussen Fiscale Economie en Fiscaal Recht.

Lees meer

 Activiteiten

De jaarlijks terugkerende activiteiten zijn de Fiscale Bedrijvendag, de studiereis en het Fiscaal Symposium. Dit jaar staan er nog meer activiteiten op de planning, voor verdere informatie kan je kijken onder het kopje “Activiteiten” in het menu.

Lees meer

 De aanslag

"De Aanslag" komt vier keer in het jaar uit en bevat verslagen over activiteiten, een fiscale column, actuele onderwerpen en interviews met starters en/of kantoren. Het wordt eens per jaar uitgegeven ter afsluiting van een prachtig studiejaar.

Lees meer

 Inschrijven

Ben jij een Rotterdamse student Fiscale economie of Fiscaal recht en wil je lid worden van R.F.V. Christiaanse-Taxateur zodat je aan alle activiteiten deel kunt nemen? Neem een kijkje op onze website en schrijf je in door op de link hieronder te klikken!

Schrijf je nu in

Activiteiten

 

Banners

Recente artikelen van de Aanslag

Het fiscale nieuws van juni

Lees meer op onze externe website

Sprake van FIFA-fraude?

Lees meer op onze externe website

Het fiscale nieuws van mei

Lees meer op onze externe website

Belastingparadijs België

Lees meer op onze externe website

Clients

  • image001   Na het succes van de eerste editie, organiseren wij op vrijdag 11 oktober Loyens & Loeff INSIDE#2. Dit is een reeks seminars, die de laatste ontwikkelingen, actualiteiten en best practices binnen de verschillende rechtsgebieden ook toegankelijk maakt voor studenten. INSIDE#2 vindt plaats op kantoor Rotterdam. Deze keer wordt er een actueel onderwerp behandeld dat betrekking heeft op zowel de advocatuur als de fiscaliteit. Je kunt je aanmelden via het bestuur of individueel via onze website www.loyensloeffacademy.com. Programma INSIDE#2 15:00 uur Ontvangst 15:30 uur Start Student Seminar 17:30 uur Borrel 19:00 uur Einde Graag tot 11 oktober!" target="_blank">
  • Aanslag 2: Aanslag 3: Aanslag 4: " target="_blank">