Beste CT’er,

Op woensdag 18 april zal R.F.V. Christiaanse-Taxateur een bezoek brengen aan het kantoor van Stibbe in Amsterdam (Beethovenplein 10, 1077 WM Amsterdam). Het bedrijfsbezoek zal om 15:00 uur aanvangen.

Tijdens dit bedrijfsbezoek zullen wij een kijkje nemen bij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Het inhoudelijke programma gedurende deze middag zal worden verzorgd door Stibbe’s advocaat Manuel Lokin. Manuel heeft naast zijn werk bij Stibbe een proefschrift geschreven aan de Erasmus Universiteit over de bezoldiging van bestuurders van beursgenoteerde vennootschappen dat hij op 13 april 2018 zal verdedigen. Bij Stibbe houdt Manuel zich bezig met Corporate Litigation & Dispute Resolution en advisering over Corporate Governance. Een bekende recente zaak waar hij bij betrokken is, is de advisering en verdediging van de Rvc van AkzoNobel.

Tijdens het bedrijfsbezoek krijgen de studenten de mogelijkheid krijgen om nog meer kantoorgenoten te spreken over hun ervaringen bij Stibbe. Wil jij weten hoe het is om bij Stibbe te werken en ben je gevorderd in je studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!