Waarde lezer,

img_8847

Mijn naam is Jasper Stouthamer en dit jaar bekleed ik de functie van Penningmeester binnen het XXIVe bestuur van R.F.V. Christiaanse-taxateur. Op het moment van schrijven ben ik 21 jaar jong en heb ik mijn bachelor Fiscaal Recht, op één vak na, afgerond. Dit jaar ga ik me dan ook volledig richten op de werkzaamheden die als penningmeester op mijn pad komen. Bovendien is er niets mis met het nemen van een jaartje pauze van het studeren om de universiteit vanuit een ander – in dit geval bestuurlijk – daglicht te aanschouwen. Kamer H13-11 is ook voor mij dit jaar the place to be.

De eerste kennismaking met Rotterdam, buiten een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp, was dan ook drie jaar geleden toen ik als achttienjarig ventje voor het eerst aan de universiteit kwam studeren. Aangezien mijn ouderlijk huis zich in Zeeland bevindt, is het niet meer dan logisch dat ik vanaf dag één alleen ben gaan wonen. Dat doe ik nu nog steeds, samen met mijn huisgenoot, in een appartement in het hartje van Rotterdam. Het mag best gezegd worden dat dit voor de persoonlijke ontwikkeling een boost van formaat is geweest.

Tijdens mijn Eurekaweek ben ik al lid geworden van de CT, een keuze die ondertussen na drie jaar studeren zijn vruchten enorm heeft afgeworpen en dat ook nog steeds doet. Vanuit mijn eigen ervaringen durf ik te zeggen dat het écht een verrijking naast de studie is. Van de maandelijkse ledenborrels tot kantoorbezoeken, de brug tussen collegezaal en praktijk is zeker aangelegd door de CT en wordt ook enorm goed onderhouden. Dit onderhoud is iets waar ik dit jaar, samen met mijn medebestuurders, met trots aan mag meewerken. Een eervolle taak in optima forma.

Mijn waardering voor het feit dat ik een jaar lang plaats mag nemen in het bestuur is groot en ik zal mijn uiterste best doen om mijn taken zo goed als mogelijk uit te voeren. Mijn medebestuurders en ik hebben er in ieder geval alle vertrouwen in en zijn ervan overtuigd dat we er ook dit jaar een prachtig jaar van gaan maken bij de CT. Graag zie ik je terug op één van de vele activiteiten en borrels!

Met vriendelijke groet,

Jasper Stouthamer

Penningmeester 2016/2017