Waarde lezer,

Mijn naam is Julia Hensems en dit jaar is aan mij de eer om de functie van voorzitter te vervullen binnen het XXVe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik ben 21 jaar oud en heb afgelopen jaar mijn bachelor Fiscaal Recht behaald. Ik zal wellicht een enkel vak van de master volgen, maar het grootste gedeelte van het jaar zal mijn wettenbundel in de kast liggen en kan ik mij dus volledig inzetten voor deze mooie vereniging.

Toen ik vier jaar geleden begon met studeren heb ik al gauw het ouderlijk huis in Berkel en Rodenrijs verlaten: een keuze die ik iedereen kan aanraden ook te maken. Eenmaal onder de rook van Rotterdam vandaan mengde ik mij allereerst in het verenigingsleven van Laurentius. Hier heb ik in mijn eerste studentenjaren dan ook aardig wat uren doorgebracht op de borrelvloer.

Naast mijn studie en alle leuke activiteiten doe ik mijn uiterste best om regelmatig de sportschool op te zoeken. Afgelopen jaar heb ik mijn sportiviteit tot uiting proberen te laten komen in een roeiboot, voor komend jaar zullen wij als bestuur elkaar meetrekken naar de Erasmus Sport. Wij noemen dit graag “damage control”, vanwege alle leuke borrels waar wij komend jaar van de partij zullen zijn!

De keuze om te solliciteren voor de functie van voorzitter was voor mij niet moeilijk. Voorheen ben ik actief geweest bij de CT binnen de Activiteitencommissie, Bedrijvendagcommissie en Congrescommissie. Met deze ervaringen in mijn zak wist ik zeker dat ik het ontzettend gaaf zou vinden om mij een jaar lang – samen met mijn medebestuurders – bezig te houden met het reilen en zeilen van de vereniging.

Zodoende heb ik gesolliciteerd voor de functie van voorzitter en hoop ik komend jaar een fantastisch (lustrum)jaar neer te zetten. Maar dat kunnen wij natuurlijk niet zonder onze leden! Ik nodig jullie dan ook van harte uit om deel te nemen aan commissies of aan al onze verschillende activiteiten, om een kop koffie te komen drinken op H13-11 of om samen het glas te heffen op één van onze vele borrels!

Met vriendelijke groet,

Julia Hensems
Voorzitter 2017/2018