Waarde lezer,


Dit jaar heb ik de eer en het genoegen om Secretaris te zijn bij R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Mijn naam is Kwint Linzel, 24 jaar, en ik studeer Fiscale Economie. Twee jaar geleden ben ik actief geworden bij de CT door onderdeel uit te maken van de Activiteitencommissie. Zo heb ik veel leden leren kennen en mocht ik talloze fantastische activiteiten organiseren. Daarna heb ik als lid van de Reiscommissie een prachtige en leerzame reis naar Bangkok mogen organiseren voor onze leden. Ik heb deze activiteiten altijd met veel plezier georganiseerd en kijk erg uit naar al het moois wat dit jaar op de planning staat.

De verbinding leggen tussen aankomend fiscalisten en hun toekomstige werkgevers is een belangrijk aspect van de studievereniging. Ik heb zelf deelgenomen aan verschillende activiteiten die de CT hiervoor heeft, zoals de Bedrijvendag en de kantoorbezoeken. Deze leerzame ervaringen gaven mij een goed inzicht in de verschillende fiscale bedrijven die in Nederland en/of daarbuiten opereren. Het bieden van kansen aan leden om ook een inzicht te krijgen in hun toekomstige carrièremogelijkheden zie ik als onderdeel van mijn taak.

Het is ook van belang dat leden elkaars inzichten en ervaringen kunnen delen. Hiervoor organiseren wij borrels en een aantal informele activiteiten. Met twee commissies onder mijn hoede zullen de activiteiten vorm worden gegeven. Naast het delen van ervaringen is het ook belangrijk dat leden het naar hun zin hebben bij de CT. De studententijd wordt wel eens genoemd als de leukste tijd van je leven, en de CT kan hier zeker een onderdeel van uitmaken. Daarnaast is het ook van belang dat er een nieuwe lichting van enthousiaste leden wordt gevormd om ook in de komende jaren mooie activiteiten te hebben. Daar zal ik dit jaar ook zorg voor dragen.

Het belooft een mooi jaar te worden en ik hoop dat jullie net zoveel plezier zullen hebben als ik!


Met vriendelijke groet,


Kwint Linzel

DSC_1571