img_9564Waarde lezer,

Mijn naam is Linda Wisse en dit collegejaar mag ik met veel plezier één van de mooiste functies in het bestuur van de Christiaanse-Taxateur bekleden, namelijk die van Commissaris Media. Ik ben 21 jaar oud en wil naast mijn bestuursfunctie de Bachelors Fiscale Economie en Bedrijfseconomie afronden. In je studententijd ben je zo nu en dan op zoek naar een grote uitdaging en die heb ik dit collegejaar zeker gevonden.

Als lid van de Aanslagcommissie heb ik kennis mogen maken met de Christiaanse-Taxateur en haar leden. Dit heeft mij doen overtuigen om iets meer te betekenen voor deze mooie vereniging, waar een positie in het bestuur de uitgelezen kans voor is. Het zal zonder twijfel een bijzonder jaar worden en ik kijk hier dan ook erg naar uit!

Naast studeren zal ik drie commissies onder mijn hoede nemen: de Aanslagcommissie, de Filmcommissie en de halfjaarlijkse Almanakcommissie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor bijna alle mediakanalen, uiteraard samen met mijn bestuur. De CT kan echter niet zonder haar leden en ik raad iedereen dan ook aan om actief te worden bij de CT. Niet alleen voor de persoonlijke ontwikkeling, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en een zeer gezellige tijd met elkaar te beleven.

Mocht je nog vragen hebben, kun je die uiteraard aan mij stellen of kom eens gezellig langs op kamer H13-11!

Met vriendelijke groet,

Linda Wisse

Commissaris Media 2016-2017