Beste leden,img_9521

Mijn naam is Lisa Warnars en ik zal dit collegejaar de functie van Commissaris Intern op mij nemen binnen het 24ste bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Afgelopen jaar heb ik samen met de studiereiscommissie de studiereis naar Rio de Janeiro mogen organiseren. Het was een fantastische week waarin we vele kantoren hebben bezocht, maar ook nog veel van de stad hebben kunnen zien.

Aan mij is het dit jaar de taak, om samen met mijn commissies, de studiereis en het Tax Jurisprudence Program te organiseren. Het Tax Jurisprudence Program is een inhoudelijk programma, waarin studenten op een interactieve manier bezig zijn met verschillende onderwerpen van de fiscaliteit. Verder zal ik samen met de Commissaris Extern verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de tentamentrainingen.

Naast mijn functie bij de Christiaanse-Taxateur, studeer ik Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit. Ik heb nog enkele vakken van mijn bachelor open staan en zal dit jaar mijn bachelor afronden. Door de verschillende activiteiten van de Christiaanse-Taxateur heb ik leuke mensen leren kennen, maar het heeft me ook verder laten verdiepen in de fiscaliteit.

Wanneer ik niet op de universiteit te vinden ben, sta ik graag in de sportschool of loop ik hard. Ik ben een gezelligheidsdier, dus doe veel leuke dingen met m’n vrienden.

Ik zou het erg leuk vinden om iedereen terug te zien op de borrels en andere activiteiten. Voor een praatje of een lekker kopje koffie kan je altijd langskomen op H13-11.

Met vriendelijke groet,

Lisa Warnars

Commissaris Intern 2016/2017