Beste leden,

Mijn naam is Michelle Bennink en ik zal dit collegejaar de functie van Commissaris Intern op mij nemen binnen het XXVe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Afgelopen jaar heb ik samen met de Bedrijvendagcommissie de grootste Fiscale Bedrijvendag van Nederland georganiseerd. Ook ben ik met de Christiaanse- Taxateur mee geweest naar Panama. We hebben een superleuke tijd gehad en in Panama wist ik zeker dat ik aankomend jaar deel wilde uitmaken van het XXVe bestuur.

Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de studiereis en het Tax Jurisprudence Program samen met mijn commissies. Tijdens de studiereis zullen we verschillende kantoren bezoeken en werken aan een case. Ook zal er tijd genoeg zijn om de stad te verkennen en elkaar beter te leren kennen. Wanneer je deelneemt aan het Tax Jurisprudence Program zal je op een interactieve manier bezig zijn met verschillende onderwerpen van de fiscaliteit. Het programma is de manier om jezelf te onderscheiden. Verder zal ik samen met de Commissaris Extern verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de tentamentrainingen.

Buiten het bestuur om studeer ik Fiscale Economie, Economie en Rechten aan de Erasmus Universiteit. Ik heb nog enkele vakken van mijn bachelor open staan en zal dit jaar mijn fiscale bachelor afronden. Ik ben sinds twee jaar lid bij de Christiaanse-Taxateur en dankzij de vele borrels en activiteiten heb ik veel leden leren kennen. Mede door mijn commissie en mijn actieve deelname bij de Christiaanse-Taxateur heb ik ook inhoudelijk veel geleerd, daarom raad ik het jullie ook allemaal aan om commissie ervaring op te doen.

Naast studeren heb ik nog genoeg tijd over op leuke dingen te doen. Ik houd ervan om gezellig met vrienden te borrelen en voor mij kent gezelligheid geen tijd. Ook probeer ik zo nu en dan te sporten. Het is mijn voornemen om dit jaar mee te doen aan de Bruggenloop. Het liefste sta ik op de ski’s en ik ben ieder jaar wel in Oostenrijk te vinden.

Ik zou het erg leuk vinden om iedereen terug te zien op de borrels en andere activiteiten, ik ben altijd in voor een praatje en een drankje dus spreek mij vooral aan. Mocht je tijdens het studeren liever een kopje koffie nuttigen dan kan je natuurlijk altijd langkomen op H13-11.

Met vriendelijke groet,

Michelle Bennink
Commissaris Intern 2017/2018