Beste Leden,

Mijn naam is Joris Jiskoot en ik zal het aankomende jaar Agnes opvolgen als Commissaris Extern van het 22ste bestuur.  Samen met mijn commissie zal ik dit jaar verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de Fiscale Bedrijvendag 2015. Daarnaast zullen ook de kantoorbezoeken onder mijn verantwoordelijkheid vallen. Voor alle zaken gerelateerd aan de voorgenoemde activiteiten kun je bij mij terecht. 

Naast het vervullen van deze mooie functie bij de Christiaanse-Taxateur, studeer ik Fiscaal Recht aan het Erasmus. Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn bachelor. Aangemoedigd door m’n broer, tevens o.t. Com. Extern, ben ik in het eerste jaar direct actief geworden bij de CT. Na het afgelopen jaar deel te hebben uitgemaakt van de Bedrijvendagcommissie, leek het me een mooie stap om dit jaar te solliciteren voor het bestuur.

Op momenten dat ik niet bezig ben met studie gerelateerde activiteiten, voetbal ik bij de plaatselijke FC of ben ik bezig met het restaureren van een klassieke Vespa. Deze hobby vloeit voort uit m’n voorliefde voor het prachtige Italië, een land waar ik graag de vakanties doorbreng. 

Ik hoop dat ik alle leden mag verwelkomen op onze borrels, de Fiscale Bedrijvendag of een andere activiteit van de CT! 

Met vriendelijke groet,

Joris Jiskoot

Commissaris Extern 2014/2015.