De Activiteitencommissie organiseert de interne activiteiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn het Diesfeest, het Actievenweekend en de Eindactiviteit. Door deze activiteiten kunnen CT’ers elkaar nog beter leren kennen in een informele setting. Het is altijd leuk om elkaar te zien tijdens het Diesfeest, waar iedereen traditioneel in thema-outfit losgaat. Vorig jaar was het thema “Taxes Hold em” en het jaar daarvoor was het thema Tax Heaven. Ook de Eindactiviteit van afgelopen jaar is spetterend verlopen, we gingen namelijk powerboaten. Dit jaar zal de Activiteitencommissie wederom waanzinnige activiteiten gaan neerzetten, dus zorg dat je erbij bent!
Naast mij, Artjom Bagramjan, zijn dit de leden van de Activiteitencommissie 2016/2017:


Mijn naam is Nikola Djankov, 25 jaar, eerstejaars student fiscaal recht en woonachtig in het mooie Rotterdam. Na een aantal jaar gewerkt te hebben, besloot ik mijn baan op te zeggen om een tijdje in het buitenland te wonen. Niet geheel onverdienstelijk; de afgelopen drie jaar heb ik met heel veel plezier in zowel Nieuw-Zeeland als Australië gewoond en gewerkt. Bij terugkomst en na aanvang van mijn studie, kwam ik al vrij snel in aanraking met de CT en na een erg geslaagde eerste borrel wist ik zeker dat ik het binnen de CT heel erg naar mijn zin zou hebben. Ik reis graag, ik lees veel, ik loop regelmatig hard en ik speel gitaar. Met mijn enorm leuke medecommissieleden kijk ik uit naar een geweldig jaar, waarin ik hoop je snel te mogen ontmoeten op de vele borrels en activiteiten!

Ik ben Bas Steenvoorden en ik ben negentien jaar oud. Ik kom uit Noordwijk, maar woon inmiddels een tijdje op kamers in Rotterdam. Ik zit in mijn tweede jaar van de studie Fiscaal Recht. Na een half jaar met veel plezier deel uitgemaakt te hebben van de Almanakcommissie was ik erop gebrand om actief te blijven binnen onze mooie vereniging. In mijn eerste jaar bij de CT heb ik erg genoten van alle leuke activiteiten die georganiseerd werden door de Activiteitencommissie. De keuze om voor de Acco te solliciteren was dan ook snel gemaakt. Ik zie het als een enorm leuke en leerzame uitdaging om met mijn medecommissieleden allerlei leuke activiteiten te organiseren en zo mijn steentje bij te dragen aan een wederom een succesvol CT-jaar! Naast de studie en de studievereniging ben ik dit jaar ook lid geworden bij Laurentius. Daarnaast vind ik het heel af en toe nog wel eens leuk om een rondje te gaan hardlopen. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op één van de mooie activiteiten die de CT rijk is!

Mijn naam is Fianne Willems. Ik ben 21 jaar en ben een derdejaars studente Fiscale Economie. Ik woon nu ruim 2 jaar in het mooie Rotterdam en ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Brabant. Vorig jaar ben ik actief geweest in de Congrescommissie en dat jaar ervoor in de Almanakcommissie. Dit is mij goed bevallen, ondanks dat het congres afgelopen jaar niet door is gegaan. Dat was erg jammer. Maar dat heeft mij er niet van weerhouden om nogmaals te solliciteren voor een commissie. De keus om dit jaar te solliciteren voor de Activiteitencommissie was daarom snel gemaakt. Naast deze commissie en mijn studie, werk ik bij het Erasmus sportcafé. In mijn vrije tijd kijk ik graag series en doe ik graag leuke dingen met vrienden. Daarnaast bezoek ik de sportschool minder vaak dan mijn voornemens zijn, maar daar ben ik vast niet de enige in. Met mijn commissieleden hoop ik dit jaar weer een leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan. Met hen worden de activiteiten hopelijk een groot succes!

Lieve leden en lezers,

Mijn naam is Maaike Bruggeman. Ik ben tweedejaarsstudent Fiscale Economie, 19 jaar en woon al een jaartje in onze prachtige Rotstad. Naast zo nu en dan studeren en werken, ben ik ook actief bij de studentenroeivereniging Skadi, ben ik vrijwilliger bij de Stichting Belastingwinkel Rotterdam, ben ik altijd in voor een feestje en probeer ik die biertjes er af en toe nog eens af te sporten. Afgelopen jaar heb ik deel mogen nemen aan de Eerstejaarscommissie. Samen hebben wij allerlei activiteiten georganiseerd zoals het eerstejaarsweekend, etentjes, musea bezoeken en ga zo maar door. In samenwerking met een groepje hele leuke, actieve leden zal ik aankomend jaar deel uitmaken van de Activiteitencommissie. Wij zullen jullie voorzien van zowel gezellige activiteiten als heerlijk gekoelde, gouden rakkers. Zo proberen we jullie en onze studententijd nóg net iets leuker te maken dan hij al is. We zien jullie graag verschijnen op een van onze activiteiten!

Liefs,

Maaike

Ik heet Jan van den Berg en ik studeer in het 2de jaar Fiscale Economie. Ik ben vorig jaar in Rotterdam komen wonen en gelijk lid geworden bij CT, ik heb dan ook al vele leuke activiteiten meegemaakt. Naast mijn studie ben ik lid bij Laurentius en hockey ik. Ik mag dit jaar de taak op me nemen om samen met mijn commissieleden de leukste activiteiten te organiseren. Ik heb heel veel zin om nieuwe mensen te leren kennen op de activiteiten en ik denk dat we dit jaar met de Acco een topjaar gaan hebben!

Tot ziens op de borrels!