Elk collegejaar organiseert de CT weer vele activiteiten voor haar leden. Natuurlijk moet dit worden vastgelegd voor later. Daarin is een taak weggelegd voor de Almanakcommissie. Het is altijd weer een grote uitdaging voor deze commissie om het jaar op een zo origineel mogelijke manier weer te geven in een jaarboek. De commissie zal gedurende een half jaar bezig zijn met het schrijven van verslagen, het uitzoeken van foto’s, het interviewen van studenten, het schrijven van artikelen en nog veel meer.

Waerde lezer,

Mijn naam is Linda Wisse, ik ben 21 jaar oud en dit jaar mag ik met veel enthousiasme de functie van Commissaris Media in het XXIVe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur bekleden. De afgelopen twee jaren heb ik deel uit mogen maken van één van de creatiefste commissies van de CT, namelijk De Aanslagcommissie. Dit jaar zal de Almanakcommissie echter ook al hun creativiteit moeten oproepen voor het ontwerpen van de almanak van het jaar 2016-2017. Uiteraard heb ik er al heel veel vertrouwen in en met veel trots presenteer ik de Almanakcommissie van het studiejaar 2016-2017:

Kevin Dicker:

Mijn naam is Kevin Dicker, 25 jaar oud, opgegroeid in Arnhem en al enkele jaren woonachtig in Rotterdam. Na een aantal borrels en de jaarlijkse fiscale bedrijvendag te hebben bijgewoond, was mijn interesse voor de Christiaanse-Taxateur gewekt. Op aanraden van een oud-bestuurslid en de mogelijkheid een boel opgehoopte creativiteit kwijt te kunnen, (wat niet altijd wil lukken in de collegebanken) heb ik mij aangemeld voor de Almanakcommissie. Momenteel ben ik bezig de laatste twee vakken van mijn bachelor Fiscaal Recht af te ronden. Naast de studie houd ik ervan een bezoek te brengen aan de sportschool of een kickboxtraining bij te wonen. Ik heb een goed gevoel bij mijn commissie en ik kijk er dan ook naar uit dit jaar een mooie almanak neer te zetten!

Wouter Schelfaut:

Mijn naam is Wouter Schelfaut, 21 jaar oud, afkomstig uit het mooie Eindhoven en nu alweer voor het vierde jaar in Rotterdam te vinden. Ik ben tweedejaars Fiscaal Recht student en ik studeer Rechtsgeleerdheid nog in deeltijd. Vorig jaar zat ik in de eerstejaarscommissie van de CT en dit jaar dus de Almanakcommissie. Naast de noeste arbeid in het fijne Polakgebouw ben ik te vinden op de voetbalvelden van Anti-Barbari en Unitas in Eindhoven, af en toe in de sportschool en natuurlijk in de kroeg voor een gezellige borrel. Als mijn rooster en mijn bankrekening het toelaten, stap ik het vliegtuig in om een mooie reis te maken. Daarop aansluitend is het doel natuurlijk om van de Amanak een memorabel naslagwerk te maken waar men over een aantal jaren nog alle hoogtepunten van de spetterende CT-evenementen in het jaar 16/17 kan herbeleven.

Jany Mastenbroek:

Hoi allemaal! Mijn naam is Jany, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit het altijd levendige Capelle aan den IJssel. Ik ben nu bezig met mijn laatste jaar van de Bachelor Fiscaal Recht. Naast uiteraard flink hard studeren kijk ik zo nu en dan een serie, kook ik graag (en eet ik graag) of ben ik met vrienden op stap. Dit jaar ben ik lid van de Almanakcommissie; ik weet nu al zeker dat het een hele toffe editie gaat worden.

Gino De Luca:

Mijn naam is Gino De Luca, ik ben 20 jaar oud, geboren in Rotterdam en getogen in Capelle aan den IJssel, wat gelukkig pal naast Rotterdam ligt. Ik zit nu in het derde jaar van de Bachelor Fiscaal Recht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films en series te kijken, te lezen en drankjes en dansjes te doen. Daarnaast hebben mijn ouders een boot, dus als het weer het toelaat, ben ik op het water te vinden, op waterskies of op een wakeboard. Ik heb veel zin om met deze commissie de mooiste en leukste Almanak van CT samen te stellen.