Elk collegejaar organiseert de CT weer vele activiteiten voor haar leden. Natuurlijk moet dit worden vastgelegd voor later. Daarin is een taak weggelegd voor de Almanakcommissie. Het is altijd weer een grote uitdaging voor deze commissie om het jaar op een zo origineel mogelijke manier weer te geven in een jaarboek. De commissie zal gedurende een half jaar bezig zijn met het schrijven van verslagen, het uitzoeken van foto’s, het interviewen van studenten, het schrijven van artikelen en nog veel meer. Mijn naam is Giorgio Peterse en ik ben de Commissaris Media in het collegejaar 2017/2018. Ik zal als voorzitter van de Almanakcommissie samen met mijn commissieleden verantwoordelijk zijn voor de almanak van dit collegejaar.

De leden van de Almanakcommissie 2017/2018:

Claudia Nieuwesteeg
Hoi allemaal! Mijn naam is Claudia Nieuwesteeg, ik ben 19 jaar en kom uit Breda. In september ben ik begonnen met de studie Fiscaal Recht, wat me tot nu toe enorm goed bevalt. Al vanaf het moment dat ik mij inschreef bij CT wilde ik heel graag actief lid worden. Ik ben dan ook heel erg enthousiast om dit jaar samen met mijn commissie de Almanak voor het lustrumjaar van CT te gaan maken. Naast het studeren vind ik het leuk om te terrassen, te reizen en feestjes te vieren. Samen met mijn commissieleden gaan wij ons best doen om er een prachtige Almanak van te maken. Ik zie jullie graag terug op borrels en andere activiteiten!

Ties Bos
Mijn naam is Ties Bos, ik ben (nog een maandje) 17 jaar en kom uit Wageningen. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn eerste jaar Fiscaal Recht. Daarnaast vind ik het leuk om te tennissen en te reizen en ben ik altijd in voor een feestje. Ik kijk er naar uit om samen met de rest van mijn commissie dit tiende lustrumjaar vast te leggen in een prachtige Almanak. Hopelijk tot op de borrels en andere activiteiten!

Tim Gast
Beste CT’ers, mijn naam is Tim Gast. Ik ben 21 jaar oud en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van Fiscaal Recht. Sinds dit jaar woon ik in Rotterdam maar ik kom uit Akersloot. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te voetballen en op zijn tijd een goede serie te bekijken. Ook ben ik altijd in voor een potje FIFA, als je tegen je verlies kan uiteraard. Na een jaar van veel activiteiten en borrels bij de CT vond ik het dit jaar tijd om actief te worden. Aan mij en mijn commissieleden de grote eer om de mooiste, leukste en meest bijzondere Almanak ooit te maken. Ik zie jullie graag op de borrels en zeker op die van de Almanak!

Rogier van de Wal
Beste CT’er, mijn naam is Rogier van de Wal. Ik ben 21 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Ik woon sinds een jaar in Rotterdam, waar ik regelmatig te vinden ben op de vele activiteiten en borrels die de CT organiseert. Nadat ik vorig jaar met mijn commissiegenoten het jaarlijkse fiscale congres heb mogen organiseren, is dit jaar aan mij de eervolle taak de Almanak samen te stellen. Ik zie het als een bijzondere uitdaging deze Almanak met mijn commissiegenoten samen te mogen stellen. Graag zie ik jullie op alle toekomstige activiteiten en ik kijk er naar uit de lustrumalmanak aan jullie uit te mogen reiken!