De leden van de Bedrijvendagcommissie 2017/2018:

Juliëtte Plijnaar
Hi allemaal! Mijn naam is Juliëtte Plijnaar en ik ben 21 jaar. Ik zit in mijn derde jaar van Fiscaal Recht en Bedrijfskunde. Ik ben pas sinds dit jaar lid van CT en dit leek voor mij de beste gelegenheid om direct actief te worden binnen de vereniging! Het is voor mij dan ook een eer dat ik ben geselecteerd om wederom een succesvolle Bedrijvendag neer te zetten! Naast mijn studie doe ik graag een drankje op Laurentius, kijk ik uit naar iedere vakantie en ieder festival en hou ik van koken. Ik geloof dat je met commissies als deze jezelf kunt verrijken en vaardigheden aanleert die je anders nooit zult leren. Ik hoop dan ook dat ik na deze ervaring een beter beeld heb van waar ik mezelf in de toekomst zie, maar daar heb ik het volle vertrouwen in!

Wouter Schelfaut
Beste CT’er, mijn naam is Wouter Schelfaut en dit jaar heb ik de eer om samen met de commissie de Bedrijvendag te organiseren. Mijn bouwjaar is 1995 en ik ben geboren en getogen in Eindhoven. Maar ik ben onderhand alweer 5 jaar te vinden in Rotterdam. Momenteel ben ik een derdejaars Fiscaal Recht student en bezig met de master Finance & Investments. Verder trap ik een balletje bij Anti Barbari, zoek ik af en toe het buitenland op en natuurlijk ook alle leuke dingen die ons land te bieden heeft. De Bedrijvendag is een mooie manier voor de studenten om met de verschillende kantoren in contact te kijken, zo kunnen de bedrijven én de studenten elkaar leren kennen, wat vaak een goede basis is voor verder contact. Het is erg leuk om deze mogelijkheid te kunnen bieden aan de studenten, en zelf ook meer in contact te komen met de verschillende kantoren. Mocht je nog meer willen weten, spreek me gerust aan op de borrel of een andere activiteit. Wij gaan hard werken om er een mooi evenement van te maken en ik hoop jullie allemaal daar te zien!

Sabine Kouwenhoven
Hi allemaal! Ik ben Sabine Kouwenhoven, 22 jaar oud en ben derdejaars student Fiscale Economie en Bedrijfseconomie. Omdat ik pas sinds kort lid ben bij R.F.V. Christiaanse-Taxateur zullen veel van jullie mij nog niet kennen, maar daar zal snel verandering in komen op de CT-borrels en activiteiten. Naast mijn studie vind ik het leuk om te sporten, met name om te hockeyen en ben ik werkzaam bij een huiswerkbegeleiding. Naast het sporten en werken ben ik ook altijd in voor een borrel en/of stapavond! Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissie een onvergetelijke Bedrijvendag te gaan organiseren en hoop jullie daar allemaal te zien!

Nadine Engels
Hi allemaal! Mijn naam is Nadine Engels en ik ben momenteel derdejaars Fiscale Economie en Economie & Bedrijfseconomie student. Ik werk bij de uni als ambassador en student-assistent en doe ook nog commissies bij SBR en Passing Shot. In de vrije tijd die ik hiernaast nog over heb ga ik vaak wijntjes drinken en in de winter sta ik graag op mijn snowboard. Na de afgelopen twee jaar deelgenomen te hebben aan de borrels en activiteiten, leek het me dan ook hartstikke leuk om actief lid te worden bij CT. Vorig jaar heb ik de Fiscale Bedrijvendag al meegemaakt als deelnemer en nu heb ik zelf de eer om deze dag te organiseren in de allerleukste commissie. Ik zie jullie graag terug op de borrels en natuurlijk op de Bedrijvendag!

Gino De Luca
Ciao! Mijn naam is Gino De Luca, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Capelle aan den IJssel. Deze zomer heb ik de bachelor Fiscaal Recht afgerond. Vorig jaar ben ik actief geworden bij CT en hebben we als Almanakcommissie een prachtig jaarboek afgeleverd. Dit jaar zal ik samen met de andere leden van de Bedrijvendagcommissie de Bedrijvendag organiseren, waar ik dan ook erg naar uitkijk. Dit is echt hét event waar je als student Fiscaal Recht of Fiscale Economie bij moet zijn om met verschillende bedrijven in contact te komen. Naast mijn activiteiten bij CT ga ik dit jaar stage lopen en een aantal maanden naar Italië om de taal te leren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een hapje, drankje en dansje met vrienden te doen. Als het mooi weer is, ben ik op ons bootje te vinden en soms erachter op mijn waterski’s. Ik zie jullie graag tijdens de borrels, activiteiten en natuurlijk op de Bedrijvendag!