De leden van de bedrijvendagcommissie 2016/2017:

Hi mensen! Ik ben Stefan Micevic, 23 jaar oud en masterstudent Fiscale Economie. Alhoewel ik een relatief nieuw lid ben van R.F.V. Christiaanse-Taxateur, zullen sommigen van jullie me al kennen. Zo trekken de CT-borrels me altijd weer aan (alsook het stappen erna, helaas…). Mijn grote passies zijn reizen (hoe cliché), basketballen en verder ben ik dus ook niet vies van zo nu en dan een stapavondje. Het afgelopen jaar heb ik de fenomenale studiereis naar Rio de Janeiro mogen organiseren. Dit jaar heb ik de eer en het genoegen om met de rest van mijn commissie de grootste fiscale bedrijvendag van Nederland te arrangeren. Ik kijk ernaar uit om dit fantastische evenement op te zetten en vlekkeloos te laten verlopen!

Even voorstellen! Mijn naam is Lars de Dobbelaere en ik ben 21 jaar oud. Ik woon op Blaak en ben derdejaars bachelor fiscale economie. Nadat ik vorig jaar met de studiereis naar Rio de Janeiro ben geweest en mij actief heb ingezet voor de activiteitencommissie van de CT, vond ik mijn CT-carrière nog te kort. Om deze reden wou ik hét evenement organiseren dat de brug is tussen de bedrijven en studenten: de bedrijvendagcommissie. In mijn vrije tijd drink ik regelmatig een biertje op Laurentius of loop ik graag een rondje hard. Daarnaast ski ik graag in de winter en hou ik ervan om catamaran te zeilen. Ik heb enorm veel zin om samen met mijn commissie een fantastische bedrijvendag neer te zetten aankomend jaar en graag spreek ik jullie op een van de borrels of op de bedrijvendag!

Hoi allen! Mijn naam is Bas van Niekerk en ik ben 23 jaartjes jong. Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Groningen en weer gaan studeren in Rotterdam. Dit jaar ben ik begonnen met de master van Fiscale Economie en ga ik mijn laatste bachelor jaar afsluiten van Rechtsgeleerdheid. Na vorig jaar aan het TJP-programma mee te hebben gedaan, leek het mij een logische stap om mij ook actief in te gaan zetten voor de CT. Een aantal jaar te laat, maar dat ga ik meer dan goed maken door plaats te mogen nemen in de leukste commissie van de CT: de Bedrijvendagcommissie. Naast mijn groepsleidersactiviteiten bij de SBR en werkstudentschap vind je mij regelmatig in de sportschool. Daarnaast probeer ik regelmatig sociaal te doen en mijn Netflix-account te blijven gebruiken. Ik zie jullie allen graag op de Bedrijvendag en op de borrels van de CT natuurlijk!

Hallo! Masi Hamid is de naam, 3e jaars Fiscaal Recht student. Mijn tijd spendeer graag met vrienden, in de stad of in het buitenland. Daarnaast heb ik een bovengemiddelde interesse in alles wat met ondernemen te maken heeft. Ik meen dat je als student, naast uiteraard de studie, jezelf breed moet oriënteren en vooral niet blind moet staren op één doel. Vandaar dat ik voor de bedrijvendagcommissie heb gesolliciteerd. Deze commissie bied mij de kans organisatorisch en commercieel mezelf verder te ontwikkelen en tegelijkertijd mijn netwerk in de fiscale wereld te vergroten. Hopelijk zie ik je gedurende het jaar en anders tot bij de Bedrijvendag!

Hee allemaal! Mijn naam is Michelle Bennink en ik ben 21 jaar. Ik studeer fiscale economie, economie en rechten. Maar wees niet bang, ik ben altijd in voor iets leuks en natuurlijk heb ik daar ook gewoon de tijd voor. Ik zal dan ook zeker bij borrels te vinden zijn, dus misschien drinken we daar dan een drankje! Naast mijn studie houd ik me bezig met sporten, stappen en werken. Momenteel volg ik de educatieve minor en sta ik voor de klas als economie docent. Aangezien ik vorig jaar pas ben ingestroomd bij de CT, leek het me superleuk om actief te worden zodat ik nog veel meer medestudenten kan ontmoeten. Samen met mijn mede-commissieleden zullen wij een niet te missen Bedrijvendag organiseren, dus zorg dat jij erbij bent!


dsc_0018

v.l.n.r.: Lars, Senem, Stefan, Masi, MIchelle en Bas