Congrescommissie 2016/2017

Sinds 2011 organiseert R.F.V. Christiaanse-Taxateur in samenwerking met FEI B.V. jaarlijks een inhoudelijk congres. Het congres vindt plaats in juni en wordt georganiseerd rondom een wisselend thema. in 2015 stond het thema ‘Onroerendgoedmarkt: aansporing tot verandering’ centraal. Afgelopen jaar heeft het congres met als thema ‘Naar een eenduidige winstgrondslag in de EU’ helaas geen doorgang kunnen vinden. Echter, zal er ook dit collegejaar weer een congres worden georganiseerd waarbij wij er uiteraard naar streven om deze prachtige dag te realiseren!

Wil je meer weten over het congres (2016) klik dan hier!

De congrescommissie bestaat in het collegejaar 2016/2017 uit Jasper Stouthamer, Rogier van de Wal en Julia Hensems.

Rogier van de Wal:

Mijn naam is Rogier van de Wal, ik ben 20 jaar oud en tweedejaars student Fiscaal Recht. Naast mijn studie werk ik ook nog in een koffieautomatenfabriek. In mijn vrije tijd kijk ik graag een serie of spreek ik af met vrienden. Dit is het eerste jaar dat ik lid ben bij R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik was meteen zo enthousiast dat ik graag een commissie wilde doen. Ik zie het als een mooie uitdaging om dit jaar samen met mijn commissiegenoten een fiscaal congres te organiseren en kijk ernaar uit jullie daar allemaal te mogen ontvangen.

Julia Hensems:

Hi lieve lezer! Ik ben Julia Hensems, 21 jaar oud, woonachtig in 010 en 3e-jaarsstudent fiscaal recht. Ik ben voorheen al actief geweest bij de CT in de activiteitencommissie en bedrijvendagcommissie. Ik voel me hier dus als een vis in het water, wat ook de reden was om nogmaals voor een commissie te gaan! Naast mijn activiteiten bij de CT, ben ik te vinden op Laurentius met een biertje in de hand, vanaf komende maand in een roeiboot, en speel ik gitaar/zing ik.
Ik hoop dit jaar samen met mijn commissiegenoten het congres tot een weergaloos succes te maken, door het in een nieuwe vorm te gieten en voor een actueel en verrassend onderwerp te kiezen. Graag spreek ik je op de borrels en activiteiten van de CT, niet zonder meer op het congres!