Sinds 2011 organiseert R.F.V. Christiaanse-Taxateur in samenwerking met FEI BV jaarlijks een inhoudelijk congres. Het Fiscaal Congres vindt plaats in juni en wordt georganiseerd rondom een wisselend thema. In 2018 staat het thema ‘Digitale belastingheffing’ centraal. Ik ben Thijs Abrahamse en ik ben Penningmeester dit collegejaar (2017/2018). Als voorzitter van de Congrescommissie ben ik dit jaar samen met mijn commissieleden verantwoordelijk voor een succesvol Fiscaal Congres.

De leden van de Congrescommissie 2017/2018:

Jany Mastenbroek
Hi allemaal! Mijn naam is Jany, ik ben 21 jaar en ik kom uit Capelle aan den IJssel. Afgelopen jaar heb ik de Bachelor Fiscaal Recht afgerond. Dit jaar doe ik een tussenjaar, waarin ik werkstudent ben bij een belastingadvieskantoor en vooral veel leuke dingen doe. Ik ben gek op festivals, koken en reizen. Samen met mijn commissiegenoten gaan we dit jaar een prachtig Fiscaal Congres neerzetten, dus wees er 15 juni zeker bij!

Philip Janus
Hi CT’er! Mijn naam is Philip janus, ik ben 21 jaar en ben momenteel bezig met onder andere het derde jaar van de bachelor Fiscale Economie. Verder werk ik op de uni als student-assistent, ben ik ook lid van een studentenvereniging, help ik vluchtelingen met de beheersing van de Nederlandse taal, houd ik van sport en begeef ik me graag op alle activiteiten en borrels van de CT. Omdat al die activiteiten altijd een enorm succes zijn, wilde ik dit jaar ook bijdragen aan deze successen en mag ik samen met mijn commissiegenoten het Fiscaal Congres organiseren. Ik kijk er enorm naar uit om een interessant en leuk evenement neer te zetten voor jullie allemaal. Ik zie jullie dan ook graag bij het congres!

Bas Steenvoorden
Mijn naam is Bas Steenvoorden en ik ben 21 jaar oud. Zo’n twee jaar geleden verruilde ik het rustige Noordwijk als woonplaats voor het grote Rotterdam om me volledig te storten op de studie Fiscaal Recht en alles wat daarbij komt kijken. Behalve de studie vul ik mijn dagen op de uni als student-assistent. In mijn vrije tijd vind ik het geinig om zo nu en dan een rondje Plas te lopen of een serietje te kijken en daarbij probeer ik geen enkele CT borrel te missen. Naast al dit vertier zal ik de komende maanden samen met mijn commissiegenoten het beste beentje voor zetten om ook dit jaar weer een boeiend fiscaalinhoudelijk congres te organiseren. Omcirkel 15 juni dus maar alvast in je agenda!