Sinds 2014 is de Eerstejaarscommissie, na enige tijd afwezig te zijn geweest, nieuw leven ingeblazen. Dit jaar zetten wij dit voort om zoveel mogelijk eerstejaarsleden kennis te laten maken met de CT en haar leden. Dit jaar zal ik, Maaike Bruggeman (Secretaris 2017/2018), samen met Furkan, Melanie en Zazie eerstejaarsactiviteiten voor onze borrels organiseren. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn commissiegenoten mooie activiteiten te organiseren voor onze eerstejaars. Zorg dus als eerstejaars dat je erbij bent!

De leden van de Eerstejaarscommissie 2017/2018:

Furkan Baran
Hallo allemaal, mijn naam is Furkan Baran en ik ben inmiddels 19 jaar oud. Ik zit in mijn eerste jaar Fiscaal Recht en doe daarnaast ook Technische Bestuurskunde in Delft. Klinkt allemaal heel druk, maar ik heb nog genoeg tijd om ervoor te zorgen dat wij als eerstejaars van de CT het dit jaar naar ons zin gaan hebben! Samen met de rest van de commissie beloven we het een leuk en leerzaam jaar voor jullie te maken!

Melanie Dek
Hallo allemaal! Mijn naam is Melanie Dek. Ik ben 18 jaar oud en ik ben eerstejaarsstudent Fiscale Economie. Ik kom uit Kruiningen, een dorpje in Zeeland, maar inmiddels woon ik in het gezellige Kralingen. Naast dat ik soms studeer, ben ik lid bij de dansvereniging Erasmus Dance Society en bij de studententennisvereniging Passing Shot. Verder kijk ik graag series in mijn vrije tijd en ben ik altijd in voor een feestje! Samen met mijn medecommissieleden ben ik van plan dit jaar leuke activiteiten te organiseren voor andere eerstejaars, om er zo een fantastisch jaar van te maken. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens onze gezellige activiteiten en borrels!

Zazie Weiffenbach
Hallo allemaal! Ik ben Zazie, ik studeer Fiscale Economie en ben 19 jaar oud. Naast mijn studie en de Eerstejaarscommissie, ben ik ook te vinden op de gezellige voetbalvereniging Antibarbari. Nu dat het nieuwe studiejaar echt begonnen is, kijk ik er ook erg naar uit om met al mijn mede-eerstejaarsstudenten te beginnen aan het gezellige en leerzame studentenleven in Rotterdam. Ik weet zeker dat dit zal lukken met alle leuke activiteiten die wij bij CT voor jullie gaan organiseren. Ik hoop jullie allemaal binnenkort te zien op onze activiteiten, wij gaan er samen een geslaagd en leuk jaar van maken!