Sinds 2014 is de Eerstejaarscommissie, na enige tijd afwezig te zijn geweest, nieuw leven ingeblazen. Dit jaar zetten wij dit voort om zoveel mogelijk eerstejaarsleden kennis te laten maken met de CT en haar leden. Dit jaar zal ik, Artjom Bagramjan, samen met Isabella, Celine en Panagiotis eerstejaarsactiviteiten voor onze borrels organiseren. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn commissiegenoten mooie activiteiten te organiseren voor onze eerstejaars. Zorg dus als eerstejaars dat je erbij bent!

Hallo allemaal, mijn naam is Celine Steinkamp en ben 18 jaar oud. Ik kom uit Lemmer, een dorpje helemaal in het noorden van Nederland, dat tevens is uitgeroepen tot leukste dorp van Friesland. Nu ben ik naar de andere kant van Nederland verhuisd en woon ik in het altijd gezellige Kralingen. Dit jaar ben ik begonnen met Fiscaal Recht en hoop samen met de andere commissie leden leuke dingen te kunnen organiseren voor de andere eerstejaars. Naast dat ik soms aan het studeren ben, voetbal ik bij Antibarbari, een gezellige studentenclub met veel leuke feestjes, maar waar zeker ook fanatiek gevoetbald wordt. Ik kijk nu al uit naar de volgende activiteit van de CT, waar ik jullie hopelijk allemaal ga zien. We gaan er een leuk jaar van maken!

Hoi allemaal! Ik ben Isabella Hagenaars, ik ben 18 jaartjes jong en eerstejaarsstudent Fiscaal recht. Ik woon in Hoogvliet, net nog in Rotterdam. Ik korfbal bij de Rotterdamse studenten korfbalvereniging Erasmus en heb daar naast ook nog 2 baantjes. Ik ben van plan om er een heel erg leuk CT- jaar van te maken met mijn mede- eerstejaarsstudenten door leuke en leerzame activiteiten te organiseren. Ik hoop de eerstejaarsstudenten binnenkort allemaal te zien bij de CT!

Hallo iedereen, mijn naam is Panagiotis Kavvathas (noem mij maar Pana) en ik mag met trots mededelen dat ik in de eerstejaarscommissie zit! Samen met Celine en Isabella gaan wij de leukste en gezelligste activiteiten organiseren voor de eerstejaarsleden van CT. Iets kort over mijzelf? Ik heb een passie voor auto’s, vind het leuk om te koken, en houd van goede muziek. Ik ben Grieks, en ik studeer fiscale economie. Ja, een Griek die economie studeert, daar zijn genoeg grappen bij te verzinnen. Ik hoop jullie allemaal te zien op onze activiteiten, borrels en soms ook tijdens college? Dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Wij gaan er met z’n allen een fantastisch jaar van maken.