Het is niet mogelijk om voor deze commissie te solliciteren!

In oktober 2013 vierde onze vereniging zijn vierde lustrum! In het kader hiervan vonden in het kalenderjaar 2013 verschillende activiteiten plaats. Zo heeft op 7 maart het Pre-Lustrum Feest plaatsgevonden, organiseerde R.F.V. Christiaanse-Taxateur op 21 juni een Lustrumcongres in samenwerking met FEI BV, werd in oktober 2013 de Lustrumalmanak gepresenteerd en vond op 4 oktober 2013 een spetterend slotfeest plaats!

Naast de verschillende commissies die we jaarlijks hebben, is er ter gelegenheid van dit vierde lustrum ook een speciale lustrumcommissie gevormd. De lustrumcommissie overkoepelt alle lustrumactiviteiten en houdt zich bezig met de organisatie van het Lustrumfeest in oktober. De commissie bestaat uit vijf oud-voorzitters en de huidige voorzitter van onze vereniging; Lenny Koot, Maurice Bakker, Mark Boender, Martijn Schippers, Matthijs Claassen en Steffie Klein.

Het volgende lustrum zal plaatsvinden in 2018!


V.l.n.r. Steffie, Maurice, Mark, Lenny, Martijn en Matthijs.

In november 2008 vierde de R.F.V. Christiaanse-Taxateur haar 15-jarig bestaan met een mooi symposium en een geweldig feest op de Spido. De toenmalige Lustrumcommissie heeft twee geweldige activiteiten georganiseerd. Het was daarom voor mij, Maurice Bakker, een grote eer om als bestuur deze feestweek mede mogelijk te maken. Het lustrumsymposium en het gedenkwaardige lustrumfeest zou het begin vormen van een prachtig bestuursjaar.
We schrijven inmiddels bijna vijf jaar later en de CT staat aan de vooravond van wederom een prachtig Lustrumfeest. Als voorzitter van het zestiende bestuur (2008-2009) vind ik het een eer om deel te mogen uitmaken van de mooiste commissie van de CT: de Lustrumcommissie. Ik krijg daarbij de mogelijkheid om voor een keer terug te keren naar de mooiste tijd van mijn studentenleven. Met onze commissie gaan we er een fantastisch lustrum van maken! Houd daarom 21 juni en 4 oktober 2013 vrij in jullie agenda voor twee kleurrijke activiteiten!

Ik ben Mark Boender, 25 jaar oud en woon in Rotterdam. Ik heb Fiscale Economie gestudeerd en al vroeg in mijn studie betrokken geraakt bij de mooiste vereniging van Rotterdam, de Christiaanse-Taxateur. Al vanaf 2007 ben ik in een actieve rol betrokken bij de CT. In het jaar 2008-2009 heb ik deel uitgemaakt van het XVIIe bestuur van de vereniging, waar ik uiteraard nog steeds goeie herinneringen aan heb. Als vertegenwoordiger van het XVIIe bestuur ben ik nu, na het afronden van mijn studie, weer actief als lid van de Lustrumcommissie. Wij gaan ervoor zorgen dat ook het komende lustrumfeest van de vereniging (nr.4) een knaller wordt! Zorg dus dat je erbij bent op 21 juni en 4 oktober! Tot dan!

Mijn naam is Lenny Koot, ik ben 27 jaar oud en daarmee het oudste lid van de Lustrumcommissie. Het is bij de CT een soort van traditie dat de Lustrumcommissie wordt gevormd door de laatste 5 voorzitters en de zittende voorzitter. De oudste voorzitter is dan de voorzitter die het voorgaande lustrum heeft meegemaakt. Die bofkont ben ik!
In het dagelijks leven reis ik iedere dag vanuit het mooie centrum van Rotterdam naar de Zuidas, alwaar ik het als fiscalist bij STP goed naar mijn zin heb. Naast mijn werk vind ik het leuk om op de racefiets te stappen, maar je kunt mij ook aantreffen in de Rotterdamse horeca alwaar ik graag vertoef met mijn vrienden en vriendinnen. Op de spaarzame momenten dat ik echt niets te doen heb, kijk ik graag naar het televisiekanaal 24 kitchen, want ik houd ook erg van koken. Met de lustrumcommissie gaan we een aantal topactiviteiten voor jullie organiseren, dus houd ons goed in de gaten!

Ik, Martijn Schippers, heb de eer en het genoegen namens het 18e bestuur plaats te mogen nemen in de zogenaamde Luco. Vijf jaar (vergane?) glorie zal in 2013 ontspruiten in een heus feestjaar, met als klap op de vuurpijl het lustrumfeest op 4 oktober 2013. Echter, er zijn ook andere activiteiten die wij ondernemen! Zo wordt de Almanak verrijkt met een lustrumdeel, waarbij de zojuist genoemde glorie de revue zal passeren. Aan mij de eervolle taak om dit lustrumdeel vorm te geven. Ik sta daar gelukkig niet alleen in, want de gehele Almanakcommissie draagt haar steentje bij om gedenkwaardig literair werk te vervaardigen. Een dankbare taak, want bij menig CT-lid zal de 19e almanak deze winter de boekenkast doen verzwaren; het wordt namelijk een behoorlijk boekwerk.

Mijn naam is Matthijs Claassen, voor velen waarschijnlijk een bekend gezicht binnen de vereniging. Voor degene die mij nog niet kent, zal ik mij even kort voorstellen. Op dit moment zit ik in de master Fiscaal Recht, daarnaast werk ik als student-assistent bij de Capgroep Fiscaal Recht. Bij de Christiaanse-Taxateur ben ik dit jaar actief in de Raad van Advies. Het is inmiddels alweer bijna drie jaar geleden dat ik actief werd binnen de vereniging, in de Bedrijvendagcommissie. Vanuit die commissie heb ik het jaar daarop plaatsgenomen in het 19e bestuur van de vereniging. We hebben als bestuur ons uiterste best gedaan om een topjaar neer te zetten voor de leden! Echter, om de vijf jaar vindt er een lustrum plaats. Een gedenkwaardig moment voor de vereniging en een goed excuus om nog een aantal mooie activiteiten te organiseren. Dit betekent dat de laatste vijf voorzitters van de vereniging zich nog éénmaal mogen inzetten voor de vereniging. Iets wat wij uiteraard met veel plezier doen! We zien je dan ook graag verschijnen op de lustrumactiviteiten!