De Mediacommissie is verantwoordelijk voor de content op De Aanslagwebsite. In 2015 is ons mooie verenigingsblad De Aanslag gedigitaliseerd. In plaats van een papieren blad dat ieder kwartaal op de deurmat viel, worden er nu geregeld fiscale content op De Aanslag geplaatst. Wekelijks komen er interviews met kantoren en hoogleraren, verschillende artikelen en video’s over fiscale ontwikkelingen en vraagstukken, prijsvragen en enquêtes online, waar je als fiscalist in spe zeker wat aan hebt. Een verdieping in de fiscaliteit naast je verplichte curriculum, verzorgd door mede-studenten. Een nieuw tijdperk heeft zijn intrede gedaan en hier hebben wij uiteraard een geschikte en enthousiaste commissie voor nodig.

Waerde lezer,

Mijn naam is Linda Wisse, ik ben 21 jaar oud en dit jaar mag ik met veel enthousiasme de functie van Commissaris Media in het XXIVe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur bekleden. De afgelopen twee jaren heb ik deel uit mogen maken van één van de creatiefste commissies van de CT, namelijk De Aanslagcommissie. Met veel trots presenteer ik dan ook De Aanslagcommissie van het academisch jaar 2016-2017:

Anush Davtjan:

Ten eerste dank voor het lezen van mijn introductiestuk. Het mij een genoegen om jullie wat meer over mezelf te vertellen. Mijn naam is Anush Davtjan en met veel plezier maak ik dit jaar deel uit van De Aanslagcommissie.

Ik zit op dit moment in mijn tweede studiejaar van Fiscaal Recht waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Aangezien recht mij altijd fascineert, ben ik Legal Editor bij James Legal. Door middel van vrijwilligerswerk hoop ik mijn kennis en kracht in te kunnen zetten voor de samenleving. Zo ben ik actief bij de Belastingwinkel en bekleed ik de functie als voorzitter van AISR, waar we namens Amnesty International ons inzetten voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid.

Verder ben ik dol op Armeens eten, schaken, schilderen Netflixnights (als de term nog niet bestaat) en met liefde wil ik de wereld ontdekken. Ik ben ervan overtuigd dat we een fantastisch jaar neerzetten bij de CT en met behulp van De Aanslagcommissie hoop ik de geïnteresseerden te kunnen boeien, vermaken en misschien wel wat te leren. Wish you all the best!

Giulia Pichel:

Ik ben Giulia Pichel en lever dit academisch jaar een bijdrage aan De Aanslagcommissie bij de CT. Momenteel rond ik twee bachelors af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam: Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid. Naast mijn studie help ik minvermogenden en ouderen bij het invullen van hun belastingaangiftes bij de Stichting Belastingwinkel Rotterdam en neem ik deel aan het Tax Jurisprudence Program van de CT; een verdieping van mijn fiscale studie door het bijwonen van vak technisch overleg in samenwerking met verschillende kantoren. Verder ben ik een foodie en wil ik altijd nieuwe culinaire hotspots ontdekken, maar vind het ook fantastisch om zelf te koken en een ‘dinner party’ te geven. In mijn vrije tijd doe ik aan stijldansen, boxen en hardlopen. Een goede dag start voor mij met een kop zwart goud en het FD.

Ik kijk ernaar uit om samen met mijn commissiegenoten De Aanslag te kunnen aanvullen met interessante artikelen en interviews. Hiervoor heb ik andere commissies gedaan waarbij ik een evenement of reis voor een grote groep mensen heb georganiseerd. Schrijven en interviews afnemen, is iets wat ik niet eerder heb gedaan en daarom spreekt deze commissie me erg aan, omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren.

Mike Hagendoorn:

Mijn naam is Mike Hagendoorn. Ik ben 20 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van Fiscaal Recht. Mijn vrije tijd vul ik het liefst met beleggen, reizen, voetbal en relaxen met vrienden. Dit jaar mag ik een rol vervullen in De Aanslagcommissie, iets dat ik met veel plezier en volle gedrevenheid zal doen! Het is mij een eer jullie op de hoogte te mogen houden van het fiscale nieuws en andere interessante artikelen omtrent het fiscale vakgebied.

Ruud van Bommel:

Mijn naam is Ruud van Bommel. Ik ben 19 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van Fiscaal Recht. Tot mijn studententijd heb ik in Arnhem gewoond, maar inmiddels woon ik in het prachtige Kralingen. Naast mijn studie roei ik bij de studentenroeivereniging Skadi. Verder kijk ik graag naar voetbal en series. Ook vind ik het (zoals elke student) leuk om een drankje te doen. Ik heb erg veel zin om dit jaar met de Aanslagcommissie aan de slag te gaan en vele mooie artikelen op de site te plaatsen!


dsc_0340

Van links naar rechts: Mike, Ruud, Giulia, Linda & Anush