De reiscommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de Studiereis, het hoogtepunt van het jaar! De afgelopen jaren zijn we al afgereisd naar Hong Kong, Kuala Lumpur, Dubai, Istanbul, Bangkok en natuurlijk niet te vergeten Rio de Janeiro. Tijdens de reis worden er verschillende kantoren bezocht, maar ook een bezoekje aan de Nederlandse ambassade en het Ministerie van Financiën zijn vaste ingrediënten op de planning van de reis. Daarnaast is er zeker ook tijd om de stad te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen. Mijn naam is Lisa Warnars en ik ben de Commissaris Intern 2016-2017, afgelopen jaar heb ik de studiereis naar Rio de Janeiro mogen organiseren. Dit jaar aan mij de taak om als voorzitter van de Reiscommissie, samen met mijn commissieleden Fadi, Sophia, Sjoerd en Thijs een onvergetelijke reis neer te zetten. Wil je weten waar de reis dit jaar naartoe zal gaan? Kom dan donderdag 10 november a.s. naar onze ledenborrel! Mocht je vragen over de studiereis hebben, dan kun je bij mij of een van mijn commissieleden terecht.

Hallo allemaal! Mijn naam is Fadi Hababa, ik ben 24 jaren jong en ben in september gestart aan mijn master Fiscaal Recht. Naast de master, maak ik graag tijd vrij om te sporten. Daarnaast reis ik uiteraard graag. Van weekendjes weg tot uitgebreidere reisjes in de zomervakantie. Ik ben oorspronkelijk een Rechtsgeleerdheid student, maar de overstap naar de fiscale wereld in jaar twee, is één van mijn beste keuzes tot nu toe geweest. Zo heb ik ook CT en vele van haar leden leren kennen. In het afgelopen jaar nam ik plaats in de activiteitencommissie van de vereniging. Dit jaar zal ik met mijn commissiegenoten de studiereis organiseren. De voorbereidingen zijn uiteraard op gang en dat zal in maart resulteren in een onvergetelijke reis. Ik kan in ieder geval niet wachten!

Hello there! Mijn naam is Sophia Ramaer en ik ben 22 jaar oud. Ik volg momenteel de master Fiscaal Recht aan de Erasmus School of Law. Daarnaast ben ik acquisitiemanager van Aiesec Rotterdam en ben ik net verhuisd naar Rotterdam, dus volop deze stad aan het ontdekken. Ik ontdek graag nieuwe plekken en reis daarom ook erg veel. Vorig jaar heb ik een half jaar in Stockholm gewoond voor exchange en heb ik regelmatig andere landen in de omgeving bezocht. Nu ik meer betrokken ben geraakt bij CT, leek er voor mij geen geschikter moment te zijn om actief te worden! Ik hoop samen met Lisa, Sjoerd, Thijs en Fadi een te gekke reis te plannen voor jullie en uiteindelijk samen met jullie er een mooie herinnering van te maken! Ik verheug me erop om jullie te zien op 10 november tijdens de studiereisbekendmakingsborrel, don’t miss it cause it’s going to be a good one!

Hallo! Ik ben Sjoerd en ik maak dit jaar deel uit van de reiscommissie. Ik ben 23 jaar en volg dit jaar de laatste paar vakken van de bachelor Fiscaal Recht. Nadat ik vorig jaar alle verhalen heb gehoord over Rio de Janeiro wilde ik dit jaar heel graag mee op reis. Daarnaast wilde ik dit jaar een bijdrage gaan leveren aan de CT. Het eerste gevoel bij onze commissie is erg goed en ik heb er het volste vertrouwen in dat we er een hele mooie reis van gaan maken! Mijn doel van de studiereis is om een internationaal aspect van belasting mee te krijgen en daarnaast een hechte groep te worden.

Ik ben Thijs Abrahamse, 22 jaar oud en zal dit jaar deel uit maken van de studiereiscommissie. Op dit moment heb ik de bachelor Fiscale Economie op 2 vakken na afgerond. Drie jaar geleden ben ik vanuit het rustieke Zeeuws-Vlaanderen naar Rotterdam verhuisd waar ik het nog steeds erg naar mijn zin heb. Het organiseren van de Studiereis lijkt me een mooie uitdaging voor komend jaar en ik ben dan ook erg gemotiveerd om samen met de overige commissieleden een geweldige week voor te bereiden!

 dsc_0045
v.l.n.r: Lisa, Sjoerd, Sophia, Fadi en Thijs