De Studiereiscommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de Studiereis, het hoogtepunt van het jaar! De afgelopen jaren zijn we al afgereisd naar Dubai, Istanbul, Bangkok, Rio de Janeiro en natuurlijk niet te vergeten Panama. Tijdens de reis worden er verschillende kantoren bezocht, maar ook een bezoekje aan de Nederlandse ambassade en het Ministerie van Financiën zijn vaste ingrediënten op de planning van de reis. Daarnaast is er zeker ook tijd om de stad te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen. Mijn naam is Michelle Bennink en ik ben de Commissaris Intern 2017-2018, afgelopen jaar heb ik de Fiscale Bedrijvendag mogen organiseren en ben ik mee geweest op reis naar Panama. Dit jaar aan mij de taak om als voorzitter van de Studiereiscommissie, samen met mijn commissieleden Koen, Ruud, Daphne en Indy een onvergetelijke reis neer te zetten. Wil je weten waar de reis dit jaar naartoe zal gaan? Kom dan donderdag 2 november a.s. naar onze ledenborrel! Mocht je vragen over de studiereis hebben, dan kun je bij mij of een van mijn commissieleden terecht.

De leden van de Studiereiscommissie 2017/2018:

Koen Zwiep
Mijn naam is Koen Zwiep, Ik ben 20 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Eindhoven maar woon nu al ruim 2 jaar in Rotterdam. Dit jaar ben ik bezig met het 3e jaar van mijn studie Fiscale Economie en ik hoop dan ook dat ik aan het eind van het jaar mijn bachelor binnen heb. Naast mijn studie ben ik lid van Laurentius en houd ik ervan om af en toe lekker te sporten. Vanaf mijn eerste studie jaar ben ik al lid van CT en het werd dan nu ook echt tijd om actief te worden. Samen met de rest van de Studiereiscommissie ga ik dan ook mijn best doen om een fantastische reis neer te zetten!

Ruud van Bommel
Ik ben Ruud van Bommel en maak dit jaar deel uit van de Studiereiscommissie. Ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar Fiscaal Recht. Ruim twee jaar geleden ben ik vanuit Arnhem verhuisd naar het mooie Rotterdam. Nadat ik vorig jaar als actief lid heb deelgenomen aan de Aanslagcommissie, wilde ik het daar niet bij laten en gelukkig mag ik me dit jaar wederom actief inzetten voor de CT! Wij zullen er dit jaar met z’n allen voor zorgen dat er weer een prachtige reis georganiseerd wordt. Ik zie jullie graag op de borrels en misschien gaan we wel samen op reis!

Daphne van Wanrooij
Mijn naam is Daphne van Wanrooij en ik ben 20 jaar oud. Inmiddels is het derde jaar van mijn studie Fiscaal Recht van start gegaan, wat inhoud dat ik mij zal wagen aan de minor, het bachelorwerkstuk en het afstuderen voor mijn bachelor. Iets wat schrikbarend snel dichtbij komt. Ik ben geboren en getogen in Brabant, maar woon op kamers in Rotterdam. Naast het vele studeren, hockey ik, ben ik net als vele anderen verknocht aan series kijken en pak ik graag een feestje mee. Vorig jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de Filmcommissie, wat ertoe heeft geleid dat ik ook dit jaar weer actief lid wilde worden en wel bij de Studiereiscommissie! Ik heb er heel veel zin in en hoop dan ook om samen met mijn mede commissieleden een onvergetelijke reis neer te kunnen zetten!

Indy Wouterse
Mijn naam is Indy Wouterse. Ik ben 20 jaar, kom uit Eindhoven en inmiddels zit ik in mijn 3e jaar van mijn Fiscale Economie studie. Dit jaar heb ik twee doelen: het halen van mijn bachelor en het neerzetten van een enorm gave studiereis. Waar we dit jaar heen gaan mag ik helaas nog niet vertellen. Wat ik wel kan zeggen is dat er, naast het feit dat dit een educatieve reis gaat worden, ook genoeg mogelijkheden zijn om lekker uit je dak te gaan!