Waarde lezer,

foto-voorzitter

Mijn naam is Sebastiaan Claessen en dit jaar is aan mij de eer om de functie van voorzitter te vervullen binnen het XXIVste bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik ben 21 jaar oud en ik ben slechts twee vakken verwijderd van het behalen van mijn bachelor Fiscale Economie. Omdat mijn wettenbundel het grootste gedeelde van het jaar dus onder een laag stof in de kast zal liggen, kan ik mij volledig inzetten voor deze mooie vereniging.


Toen ik drie jaar geleden begon met studeren, heb ik direct het ouderlijk huis in het geenszins pittoreske Roosendaal verruild voor een appartement in een échte stad, namelijk Rotterdam. Overigens zou ik eenieder per definitie aanbevelen om die stap te nemen. Op deze manier leer je je namelijk niet alleen zelfstandig door het leven te bewegen, maar je raakt ook sneller bekend met je studentenstad en je medestudenten. Zowel via de CT als via mijn studentenvereniging Laurentius heb ik dan ook heel wat nieuwe mensen leren kennen.


Naast mijn studie en alle leuke activiteiten doe ik mijn uiterste best om regelmatig de sportschool van binnen te bekijken of me al hardlopend op de straten van Rotterdam te begeven. Je moet natuurlijk wát, om het resultaat van al de borrels een beetje te beperken! Mijn passie voor tennis staat namelijk door alle drukte helaas op een laag pitje, maar ik ben wel van plan de tennisrackets na dit jaar weer op te pakken.


Hoewel ik in mijn eerste jaar wel bij de borrels van de Christiaanse-Taxateur te vinden was, heb ik tot mijn spijt pas in mijn derde jaar besloten echt actief lid te worden door deel uit te maken van de bedrijvendagcommissie. Door het aangaan van deze fantastische uitdaging ben ik echt betrokken geraakt bij de CT en dat smaakte naar meer. Ten gevolge hiervan heb ik besloten te solliciteren voor de functie van voorzitter, met succes. Zodoende heb ik samen met mijn medebestuurders het genoegen om me dit collegejaar bezig te houden met het reilen en zeilen van de vereniging en te proberen om een geweldig jaar neer te zetten. Maar dat kunnen wij natuurlijk niet zonder onze leden! Ik nodig jullie dan ook van harte uit om deel te nemen aan commissies of aan al onze verschillende activiteiten en ik zie jullie graag terug op één van onze vele borrels!


Met vriendelijke groet,


Sebastiaan Claessen

Voorzitter 2016/2017