Beste lezer,img_9558

Mijn naam is Senem Askin, ik ben 23 jaar en opgegroeid in hartje Rotterdam. Als een echte Rotterdammer heb ik dan ook niet lang na hoeven denken over mijn besluit om te studeren aan de Erasmus universiteit. Niet lang na aanvang van mijn studie Fiscaal recht ben ik lid geworden bij de CT. De drukbezochte en gezellige borrels van de CT hebben mij doen besluiten om me actiever in te zetten voor de vereniging. Voor ik het wist, mocht ik samen met mijn commissieleden de grootste Fiscale Bedrijvendag organiseren.

Ik heb hele goede ervaringen overgehouden aan het commissiejaar en daarom maak ik dit jaar deel uit van het 24e bestuur door de functie van Commissaris Extern te vervullen. Deze functie vind ik interessant, omdat het bestaat uit het onderhouden van het contact met kantoren en kijken naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Zo ga ik dus langs bij verschillende kantoren verspreid over heel Nederland en kom ik in contact met nieuwe mensen. Verder komt het organiseren van de grootste fiscale Bedrijvendag van Nederland bij mijn functie kijken. Een dergelijke grote organisatie vergt veel inspanning, maar het is heel leuk om uiteindelijk het resultaat te zien van al het harde werken. Na het succes van vorig jaar, heb ik er dan ook alle vertrouwen in dat we samen met mijn commissie een geweldige dag zullen verzorgen. Verder ben ik medeverantwoordelijk voor het organiseren van tentamentrainingen en kantoorbezoeken.

Naast mijn bestuursfunctie, een werkstudentschap en mijn master in Fiscaal recht houd ik gelukkig ook nog tijd over om gezellig op stap te gaan met vrienden. Verder heb ik in de laatste jaren een passie ontwikkeld voor reizen. Het gevoel wat ik krijg wanneer ik weer eens een reis kan boeken is onbeschrijfelijk! Ik denk dat reizen je horizon verbreed op een manier die zowel in privé als in zakelijke sferen veel bijdraagt aan je karakter en ontwikkeling. Ik ben zelf nieuwsgierig van aard en houd wel van nieuwigheid, dus ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Na mijn bestuursjaar ben ik dan ook van plan om een roadtrip te gaan maken om wat meer van de wereld te zien.

Met vriendelijke groet,

Senem Askin

Commissaris Extern 2016-2017