Wanted: YOU!
Er is weer de mogelijkheid om te solliciteren voor de halfjaarlijkse commissies! Tot en met woensdag 9 november 2016 kun je solliciteren door jouw CV met een korte motivatie te sturen naar bestuur@christiaanse-taxateur.nl. De commissies waar je voor kunt solliciteren, zijn de Almanak- en de Congrescommissie.

Almanakcommissie
Elk collegejaar organiseert de CT weer vele activiteiten voor haar leden. Deze activiteiten moeten natuurlijk worden vastgelegd in een mooi boekwerk voor later. Daarin is een taak weggelegd voor de Almanakcommissie. Het is altijd weer een grote uitdaging voor deze commissie om het jaar op een zo origineel mogelijke manier weer te geven in de Almanak. De commissie zal gedurende een half jaar bezig zijn met het schrijven van artikelen, het uitzoeken van foto’s, het interviewen van studenten en het ontwerpen van het binnenwerk!

Congrescommissie
Sinds 2011 organiseert de CT in samenwerking met FEI B.V. jaarlijks een inhoudelijk congres. Dit congres vindt plaats in juni en wordt georganiseerd rondom een (wisselend) thema. In 2013 stond het thema ‘De btw onder spanning’ centraal en afgelopen jaar was ‘De onroerendgoedmarkt: aansporing tot verandering’ het onderwerp van de dag. Ook aankomend jaar zal er weer een congres worden georganiseerd. Om dit congres zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we jouw hulp nodig!

Wil jij jezelf ontwikkelen en fantastische ervaringen opdoen waar je een leven lang wat aan hebt? Solliciteer dan voor één van de twee halfjaarlijkse commissies! Heb je vragen over wat de commissie inhoudt, neem dan gerust contact op met Linda (Almanakcommissie) of Jasper (Congrescommissie) of kom langs op kamer H13-11!

wewantyou-620x350