Elk jaar organiseren wij een studiereis. Dit jaar zullen wij van zondag 12 maart tot maandagochtend 20 maart 2017 met een groep van 24 studenten en 2 docenten afreizen naar het kleurrijke Panama-Stad!

Gedurende de studiereis zullen wij verschillende activiteiten ondernemen. Het programma bestaat grofweg uit een informeel- en een formeel gedeelte. Het formele gedeelte zal bestaan uit verschillende kantoorbezoeken bij belastingadvieskantoren zoals Deloitte maar ook andere kantoren zoals Boskalis. Tijdens deze bezoeken zal er aan de hand van een casus dieper op de stof worden ingegaan. De casus zal bestaan uit een aantal onderdelen. Panama is de laatste tijd erg veel in het nieuws geweest. Het onderzoek naar de Panama Papers heeft veel teweeg gebracht in de Nederlandse maatschappij en wij zullen hier in de casus ook dieper op ingaan.

In de aanloop naar de studiereis zal er een tweetal activiteiten plaatsvinden, waardoor de reisdeelnemers een beter beeld zullen krijgen van het Panamese belastingstelsel en het onderzoek naar de Panama Papers. Bij deze activiteiten zal er ook een gelegenheid komen waar de reisdeelnemers elkaar beter kunnen leren kennen.

Naast de kantoorbezoeken is er uiteraard ook tijd om de Panamese cultuur te proeven door middel van een aantal activiteiten en is er natuurlijk voldoende vrije tijd die geheel naar eigen wens ingevuld kan worden!

Wil jij deze fantastische reis niet missen?! En ben jij een derdejaars student of ouder? Solliciteer dan nu door jouw CV en korte motivatiebrief te sturen naar studiereis@christiaanse-taxateur.nl. Solliciteren is mogelijk tot uiterlijk 20 november, dus wees er snel bij! 

De eigen bijdrage van de reis zal 575 euro bedragen. Hierin is onder andere begrepen: vlucht, hotel, vervoer naar de activiteiten en en begin- en einddiner. Indien je nog vragen hebt, kom dan vooral langs op de CT kamer, geopend van ma-do van 11:00 – 15:00 uur. Uiteraard kun je ook een mail sturen naar studiereis@christiaanse-taxateur.nl

Hierbij de bekendmaking van de reislocatie: