Waarde leden,

Mijn naam is Thijs Abrahamse en ik zal dit jaar de functie penningmeester vervullen binnen het XXVe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik ben 22 jaar oud en heb mijn jeugd doorgebracht in het afgelegen Zeeuws-Vlaanderen. De keuze voor een studie in het bruisende Rotterdam was dan ook snel gemaakt. Bij de start van mijn studentenleven 4 jaar geleden, ben ik direct lid geworden bij de CT en door regelmatig de borrels te bezoeken leer je je fiscale medestudenten kennen.

Afgelopen jaar ben ik bij de CT actief geworden door deel uit te maken van de studiereiscommissie. Samen met de andere commissieleden, het bestuur en alle deelnemers hebben we een bijzonder geslaagde week in Panama City beleefd. Als actief lid raak je pas echt  betrokken bij de vereniging, ook leer je veel mensen kennen, een deelname aan een van de vele commissies is wat mij betreft echt een aanrader. In mijn geval heeft het er in geresulteerd om te solliciteren voor een plek binnen het XXVe.

Binnen het bestuur zal ik mij voornamelijk bezighouden met de financiële administratie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het fiscaal congres en de skireis. Het fiscaal congres wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met FEI en staat altijd in het teken van een actueel fiscaal thema. De skireis zal komend jaar na een lange periode van afwezigheid weer plaatsvinden, een nieuwe commissie zal de organisatie hiervan voor haar rekening nemen.
Ik zie komend bestuursjaar als een mooie uitdaging en heb er het volste vertrouwen in dat we wederom veel interessante evenementen zullen organiseren. Ik hoop velen van jullie terug te zien op een van onze borrels, wat een mooie gelegenheid is om je studiegenoten beter te leren kennen. Voor vragen kan je mij altijd aanspreken bij een van de activiteiten of langskomen op H13-11.

Met vriendelijke groet,

Thijs Abrahamse
Penningmeester 2017/2018