R.F.V. Christiaanse-Taxateur is de fiscale studievereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In het beeldmerk van onze vereniging komt onze doelstelling tot uiting: het overbruggen van de afstand tussen theorie en praktijk, tussen studentleven en bedrijfsleven en tussen Fiscale Economie en Fiscaal Recht. Deze doelstelling willen wij realiseren door het organiseren van tal van activiteiten waarbij zowel het fiscale als de gezelligheid van een vereniging naar boven komt. Zo zijn er de altijd gezellige borrels waar je medefiscalisten en medewerkers van kantoren kunt ontmoeten.

De jaarlijks terugkerende activiteiten zijn de Fiscale Bedrijvendag, de studiereis en het Fiscaal Symposium. Dit jaar staan er nog meer activiteiten op de planning, voor verdere informatie kan je kijken onder het kopje “Activiteiten”.

Andere activiteiten van de verenging zijn het uitgeven van ons verenigingsblad “de Aanslag” en de almanak. De Aanslag komt vier keer in het jaar uit en bevat verslagen over activiteiten, een fiscale column, actuele onderwerpen en interviews met starters en/of kantoren. De almanak wordt eens per jaar uitgegeven en daarin wordt teruggekeken op een prachtig studiejaar met een fiscaal thema als rode draad.

Verder verzorgt de R.F.V. Christiaanse-Taxateur voor haar leden kantoorbezoeken, tentamentrainingen en jurisprudentielezingen.

Ben jij een Rotterdamse student Fiscale economie of Fiscaal recht en wil je lid worden van R.F.V. Christiaanse-Taxateur zodat je aan alle activiteiten deel kunt nemen? Klik dan hier!