Beste Leden,

Mijn naam is Agnes Maassen en ik ben de nieuwe commissaris Extern voor het aankomende collegejaar. Ik zal samen met mijn commissie verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de Fiscale Bedrijvendag van 2014. Daarnaast zullen ook de tentamentrainingen onder mijn verantwoordelijkheid vallen. Voor alle zaken gerelateerd aan de voorgenoemde activiteiten kun je bij mij terecht.

Naast het vervullen van deze mooie functie bij de Christiaanse-Taxateur, studeer ik ook Fiscale Economie aan het Erasmus. Ik zit op dit moment in het derde jaar van mijn Bachelor en deze hoop ik aankomend jaar af te ronden. Afgelopen jaar heb ik al een hoop van de derdejaars fiscale vakken gehaald en ik heb gemerkt dat ik geen betere keuze qua studie heb kunnen maken. Zowel de inhoud van de studie alsook mijn medestudenten vind ik ontzettend leuk. Dit is ook één van de redenen dat ik mij actief wil inzetten voor mijn studie en studiegenoten. Dit heeft zich vertaald in een bestuursfunctie bij de CT.

Op momenten dat ik niet bezig ben met studiegerelateerde activiteiten, vind ik het erg leuk om met mijn jaarclub of dispuut een feestje te bouwen op Laurentius. Tevens heeft mijn dispuut dit jaar aan mij de verantwoordelijke taak van Quaestrix toevertrouwd. Dit betekent dus dat ik de inkomsten en uitgaven van het dispuut mag beheren. Als ik écht wil ontspannen, dan ga ik terug naar het Oosten om gezellig bij te kletsen met mijn lieve familie. Daar kom ik helemaal tot rust en ik kan iedereen aanraden eens een weekendje de Betuwe in te trekken.

Ik hoop dat ik alle leden mag verwelkomen op onze borrels, de Fiscale Bedrijvendag of een andere activiteit van de CT!


Groetjes,

Agnes Maassen

Commissaris Extern 2013/2014