Beste lezer,

Mijn naam is Daan Hoogwegt en ik zal dit collegejaar de functie van Commissaris Intern op me nemen in het XXIste bestuur van R.F.V Christiaanse-Taxateur. Zoals zovelen van jullie ben ik in de loop van mijn tweede jaar actiever gaan deelnemen aan de vele activiteiten die CT jaarlijks organiseert. Het begon allemaal op een vrijblijvende borrel en is inmiddels dus verworden tot een functie in het XXIste bestuur.

Na het succesvol behalen van mijn eindexamen in 2010 had ik gelukkig al snel een kamer in het centrum van Rotterdam, de plek waar ik nog steeds met veel plezier een huis deel met 8 huisgenoten. Waar in mijn eerste studiejaar de focus vooral lag op het behalen van mijn propedeuse, ben ik in mijn tweede jaar eigenlijk pas echt van het studentenleven gaan genieten. In dat jaar ben ik ook naar mijn eerste CT-borrels gegaan, wat altijd resulteerde in een gezellige avond. Het zijn dan ook die avonden geweest die mij enthousiast hebben gemaakt om in mijn derde jaar actief te worden in de reiscommissie. Na 8 maanden hard werken zijn we met een groep van 24 CT’ers en twee docenten afgereisd naar Dubai, wat voor mij nog steeds veruit de gaafste ervaring is geweest die ik bij CT heb opgedaan. Die ervaring heeft mij dan ook doen besluiten voor de bestuursfunctie van commissaris intern te solliciteren voor het collegejaar 2013/2014. Aan mij de eer om dit jaar de geweldige reis naar Dubai te overtreffen. Naast de studiereis zal ik dit jaar ook het TJP op me nemen.

Ik hoop je dit collegejaar terug te zien op één van onze vele borrels, of uiteraard als deelnemer aan de studiereis of het TJP!

Groet,

Daan Hoogwegt
Commissaris Intern 2014/2014