Duisenberg school of finance (DSF) is in 2008 opgezet door het bedrijfsleven en de top universiteiten in Nederland. DSF gaat verder dan de reguliere MSc Finance programma’s – jij ook?

DSF zoekt ambitieuze studenten, die bereid zijn te investeren in hun toekomst. Vind jij een reguliere master ook te makkelijk? Dan kan DSF de perfecte springplank voor jouw carrière zijn. De gespecialiseerde Master’s in Finance zijn 70 ECTS, kleinschalig (max. 35 studenten), en ontzettend carrière-gedreven. Je krijgt les van de beste docenten in de wereld, denk aan professoren van Harvard, LSE en Columbia.

 De volgende master programma’s worden door DSF aangeboden:

  1. MSc Finance – Corporate Finance & Banking track
  2. MSc Finance – Financial Markets & Regulation track
  3. MSc Finance – Risk Management track
  4. LLM Finance & Law programme

De master programma’s aan DSF hebben 70 ECTS, in plaats van de gebruikelijke 60 ECTS voor een reguliere master in Nederland.

Jouw profiel
DSF is altijd op zoek naar nieuwe studenten. Wij zoeken de volgende eigenschappen in onze studenten:
–        Ambitieus
–        Bovengemiddelde cijfers
–        Sterke communicatieve- en sociale vaardigheden
–        Nevenactiviteiten zijn een pré.

Jouw toekomst
Wanneer je kiest voor één van de master  programma’s, word je een gewilde kandidaat voor functies in Mergers and Acquisitions, Private Equity, Structured Finance, Asset Management, Equity Research en Consulting. Wij zien dat nagenoeg alle Nederlandse DSF studenten een baan hebben, voordat ze überhaupt afstuderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de intensieve carrière begeleiding gedurende het jaar op DSF, en de vele goede contacten met bedrijven in de sector.

Belangrijke data
–        6 februari 2014: Open Avond in Amsterdam (Masterclass, Alumni Panel & Infosessie van 17:30 – 21:00u)
–        17 februari 2014: Open Avond in Rotterdam @ Erasmus (Masterclass, Student Panel & Infosessie van
–        17 – 21 maart 2014: DSF Roadshow, 30 minuten oriëntatie interviews (Gedurende de week zit ook een dag in Rotterdam)
–        1 april 2014: Open Avond in Amsterdam (Masterclass, Alumni Panel & Infosessie van 17:30 – 21:00u)
–        4 april 2014: DSF Battle
–        3 juni 2014: Open Avond in Amsterdam (Masterclass, Alumni Panel & Infosessie van 17:30 – 21:00u)

Er zijn meerdere beurzen te winnen om een studie aan DSF te bekostigen. Klik hier voor een overzicht van o.a. de Board Member beurs, de Duisenberg beurs, of de Thesis Competition.

Contact
Je kunt je via de website van DSF aanmelden: www.dsf.nl. Twijfel je of jouw profiel wel geschikt is voor DSF, stuur dan een email met CV naar Jesper van de Vooren (jesper.van.de.vooren@dsf.nl). Er kan ook altijd een persoonlijk gesprek worden ingepland.