Ook de Christiaanse-Taxateur gaat met de tijd mee! Dit jaar hebben we dan ook een geheel nieuwe commissie, namelijk De Filmcommissie! Deze commissie zal langs kantoren gaan om zo een impressie te geven aan studenten van de sfeer op kantoor en ook zullen zij de meeste CT-activiteiten in beeld brengen.

Waerde lezer,

Mijn naam is Linda Wisse, ik ben 21 jaar oud en dit jaar mag ik met veel enthousiasme de functie van Commissaris Media in het XXIVe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur bekleden. De afgelopen twee jaren heb ik deel uit mogen maken van De Aanslagcommissie, welke nu een aanvulling krijgt in de vorm van de Filmcommissie. Met veel trots presenteer ik dan ook de gloednieuwe Filmcommissie van het academisch jaar 2016-2017:

Caja Huisman:

Mijn naam is Caja Huisman en ik ben 21 jaar. Dit jaar ben ik begonnen aan de master Fiscaal recht. Vorig jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de Aanslagcommissie en dat leidde ertoe dat ik dit jaar heb gesolliciteerd voor de Filmcommissie. Naast mijn studie heb ik nog een bijbaantje en ben ik actief bij de Belastingwinkel. In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen op stap, ga ik sporten en luister ik veel muziek. Verder is koffie een echte lifesaver in mijn studentenleven. Ik heb er ontzettend veel zin in om met deze nieuwe commissie aan de slag te gaan!

Daphne van Wanrooij:

Mijn naam is Daphne van Wanrooij, 19 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar fiscaal recht. Ik ben geboren en getogen in Brabant, maar woon op kamers in Rotterdam. Naast het vele leren hockey ik, ben ik net als vele anderen verknocht aan series kijken en pak ik graag een feestje mee. Vanaf het begin van mijn studie ben ik lid bij de Christiaanse-Taxateur. Het eerste jaar bij de CT is mij zo goed bevallen dat ik graag actief lid wilde worden, en wel bij de filmcommissie die dit jaar nieuw geïntroduceerd is. Ik heb er veel zin in en hoop er dan ook het komende jaar een succes van te kunnen maken!