Waarde Lezer,

Mijn naam is Floris Evenboer en ik vervul dit jaar de functie van Voorzitter binnen het XXIste bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Op dit moment ben ik 21 jaar oud en zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Fiscale Economie.

Mijn levensreis kent zijn oorsprong in Dordrecht waarna ik, na het succesvol afronden van mijn eindexamen in 2010, de sprong maakte naar de mooiste rotstad die er is: Rotterdam. Onder het motto van ‘Je studententijd is de mooiste tijd van je leven’ besloot ik ook om direct lid te worden van het RSC, waar ik nog steeds dikwijls te vinden ben. In mijn tweede jaar bezocht ik voor de eerste keer een CT-borrel en deze borrel leidde ertoe dat ik actief werd in de Almanakcommissie dat jaar. Direct vanaf mijn eerste borrel ben ik bij zoveel mogelijk activiteiten geweest en in mijn 3e bachelorjaar kreeg ik de eer om de Bedrijvendag te mogen organiseren in het, naar mijn mening, mooiste stadion van Nederland, de Kuip. Hierdoor had ik de vereniging inmiddels van binnen en van buiten leren kennen en de stap om te solliciteren voor het 21ste bestuur was dan ook een logisch gevolg. Een stap waarvan ik met zekerheid kan zeggen, dat ik er geen spijt zal krijgen. Aan mij is de eervolle taak gegeven om dit jaar de verenging, samen met mijn medebestuurders, in goede banen te leiden. Naast mijn werkzaamheden als bestuurder van de vereniging werk ik ook nog als student-assistent bij de Stichting Europese Fiscale Studies en hockey ik bij H.V. Victoria. Tevens woon ik, nadat ik het eerste jaar bij Meent gewoond heb, al enkele jaren in hartje Kralingen.

Ik vertrouw erop dat iedereen aan het einde van het jaar kan terug kijken op een fantastisch CT-jaar en ik zie iedereen graag terug op één van onze vele borrels en activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Floris Evenboer
Voorzitter 2013/2014