Winteractiviteit (CT on ice)
Aan het begin van het nieuwe jaar, omstreeks januari, is het weer de hoogste tijd om ons met een select groepje richting een winteractiviteit te begeven. Wanneer de meeste baantjes wel zijn geschaatst, de noren zijn geretourneerd en de mutsen uitgetrokken, mag men allemaal genieten van een warm drankje naar keuze en een hapje. Een erg gezellige en leuke middag om het nieuwe jaar sportief leven in te blazen!

Klik hier om een impressie te krijgen van de afgelopen CT on ice!

CT Skireis (CT im Schnee)
Na vijf jaar afwezigheid is in collegejaar 2017/2018 – nota bene een lustrumjaar – de legendarische CT Skireis teruggebracht. Met 48 enthousiaste skiërs, snowboarders en après-skiërs zijn wij naar het mooie Sauze d’Oulx (Italië) afgereisd om het lustrumjaar succesvol in te luiden.

Klik hier om een impressie te krijgen van de afgelopen CT Skireis!

CT Sporttoernooi
Elk jaar organiseren wij een CT-sporttoernooi; denk aan een (zaal)voetbal- of hockeytoernooi! Momenteel staat het CT hockey-voetbaltoernooi gepland op 1 juni. Te zijner tijd zullen de inschrijvingen openen via de site en kunnen de teams worden doorgegeven. Deelname is mogelijk voor elk CT-lid, ongeacht in welke studiefase jij je bevindt. De deelname bestaat echter niet alleen uit leden, maar ook uit verschillende kantoren. Hierdoor is deze sportactiviteit de perfecte aangelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met elkaar, maar ook met wellicht je toekomstige werkgever! Na een middag strijden om de felbegeerde CT-Cup, wordt deze traditioneel afgesloten met een welverdiende borrel waar de prijs zal worden uitgereikt en verder kan worden nagepraat.

Klik hier voor de foto’s van het afgelopen CT voetbaltoernooi.