R.F.V. Christiaanse-Taxateur heeft inmiddels een lange traditie van studiereizen. In de voorgaande jaren zijn diverse uithoeken van de wereld bezocht zoals Hong Kong, New York, Kuala Lumpur, Dubai, Istanbul en Bangkok. Dit jaar zullen we met een groep van 24 studenten, derdejaars bachelor- en masterstudenten, en 2 docenten afreizen naar het exotische Rio de Janeiro!

Zondagochtend 13 maart zullen we vertrekken vanaf Schiphol, na een vlucht van ongeveer 10 uur zullen we begin van de avond aankomen in Rio de Janeiro. Gedurende de studiereis zullen we verschillende activiteiten ondernemen. Het programma bestaat grofweg uit een informeel- en een formeel gedeelte. We zullen verschillende internationale bedrijven bezoeken, een aantal belasting(advies)kantoren en zullen we worden verwelkomd bij een aantal overheidsinstanties. Tijdens de reis zal er in groepjes aan een casus gewerkt worden. Uiteraard is er ook tijd om de Braziliaanse cultuur te proeven, door middel van een aantal ‘fun’ activiteiten. Naast de geplande activiteiten is er voldoende vrije tijd die je geheel naar eigen wens kunt invullen. In de avond van zondag 20 maart zullen we weer vertrekken richting Amsterdam .

Tot slot is er rekening gehouden met colleges en tentamens! Verplichte colleges worden verzet, of er wordt een regeling getroffen waarbij de afwezigheid niet telt in verband met de studiereis. De eigen bijdrage voor de reis bedraagt 575 euro.

Indien je nog vragen hebt, kom dan vooral langs op de kamer (ma-do van 11:00-15:00 uur) of stuur een mail naar bestuur@christiaanse-taxateur.nl

Om alvast in de stemming te komen, bekijk hier de aftermovie van de reis naar Bangkok van vorig jaar!