Na het grote succes van vorig jaar is het weer zo ver; jullie kunnen je bijna inschrijven voor de skireis van de Christiaanse-Taxateur! 

Dit jaar gaan we, net als vorig jaar naar Sauze d’Oulx. Sauze d’Oulx ligt in het Italiaanse uiteinde van het grote skigebied Via Lattea. Vanuit het dorp beginnen en eindigen diverse liften en pistes en voor elk type wintersporter is er wat wils want Via Lattea is erg divers in haar type afdalingen. Ondanks dat er ook blauwe afdalingen zijn is het skigebied rondom Sauze d’Oulx het ideale domein voor mensen die net iets meer uitdaging zoeken. We zullen met z’n allen verblijven in één chalet, gelegen aan de voet van de pistes.

Naast dat je heerlijk Italiaans kan eten voor een goede bodem, komt Sauze d’Oulx pas echt tot leven als de liften sluiten en de après-ski kan gaan beginnen. In het dorp zitten namelijk genoeg barretjes, restaurants en clubs om je na het skiën en snowboarden te vermaken.

De busreis, de accommodatie en skipas zijn bij de prijs inbegrepen. Wij zullen diverse activiteiten organiseren, bijvoorbeeld de legendarische biercantus die ook dit jaar weer op de planning staat! Daarnaast zul je genoeg vrije tijd hebben om je eigen plan te trekken. Ook aan de onervaren wintersporters is gedacht, je kan namelijk op locatie lessen nemen (tegen betaling).

Vorig jaar was de skireis binnen 1 uur voor 85% volgeboekt en dit jaar zijn er ook weer een beperkt aantal plekken beschikbaar dus vol = vol. Zorg er dus voor dat je maandag 29 oktober om 12:00 klaar zit. Jullie zullen dan een mail ontvangen met een link om je in te schrijven.

📌: Sauze d’Oulx
🕛: 15 t/m 20 januari
💰: €275 (exclusief materiaalhuur)

Belangrijk: denk alvast na over of je materiaal wilt huren en wat voor soort, dit moet je namelijk bij de inschrijving aangeven. De helm is niet inbegrepen bij de huur, deze kan je zelf meenemen of ter plaatse huren mits beschikbaar. Onderaan de mail kan je informatie over de materiaalhuur vinden.

Let op: bij het inschrijven zal je direct (een deel) moeten betalen. Je hebt de keuze meteen alles af te rekenen, of om een aanbetaling te doen van 30%. DUO wordt over een paar dagen gestort dus zorg dat je niet al je geld dit weekend al besteedt 😊

Je hoeft bij het inschrijven nog niet aan te geven of je lessen wilt.

De vertrek- en aankomsttijden zijn afgestemd op de verplichte werkgroepen, dus geen excuus om thuis te blijven! 

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar penningmeester@christiaanse-taxateur.nl

De inschrijvingen zijn vol, maar je kunt op de reservelijst worden geplaatst. Stuur hiervoor een mail naar penningmeester@christiaanse-taxateur.nl.