Beste CT’er,
 
Op vrijdag 3 mei 2019 is het weer zover, het jaarlijkse voetbaltoernooi van de R.F.V. Christiaanse-Taxateur! Deze dag biedt een unieke mogelijkheid om op informele manier kennis te maken met jullie potentiele toekomstige werkgevers (fiscale kantoren) én te laten zien dat jullie niet alleen maar goed kunnen studeren maar daarnaast ook op sportief gebied uitblinken!

Globale opzet
Het toernooi zal plaatsvinden op Voetbalvereniging Oost Rotterdam (V.V.O.R., Prinsenlaan 991, 3062 CT Rotterdam) en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden. Het toernooi zal rond het middaguur aanvangen, dit is nog afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Op de locatie zal door CT een lunch verzorgd worden evenals drankjes (water, fris en pils) en snacks gedurende de dag.
De opzet van het toernooi is als volgt:

  • Een voetbalteam, bestaande uit maximaal 8 deelnemers, speelt poulewedstrijden (6-tegen-6 ) tegen andere kantoor- en studententeams.
  • Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaan we een leuke toernooiopzet bedenken.

De derde helft
Geen goed voetbal– of hockeytoernooi is ooit geëindigd zonder derde helft – niet getreurd, ook zorgen wij voor een leuke vrijdagmiddagborrel waar iedereen nog even kan nagenieten van een gezellige middag en we de vlag kunnen hijsen van het winnende team (in het geval van een CT team, de CT vlag of een eigen meegebrachte ‘team’vlag)!

Benodigdheden
In principe hoeven de voetballers naast sportkleding geen overige zaken mee te nemen. Voor voetballen voor het toernooi en hesjes wordt gezorgd, al raden wij wel aan om zelf zorg te dragen voor eventuele scheenbeschermers. Mocht je graag buiten de wedstrijden ook een balletje trappen, neem dan zelf een bal mee!

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage van het voetbal– of hockeytoernooi is € 20 per team.

Aanmelden
Aanmelden kan tot woensdag 24 april door je aan te melden op de website.

NB: Mochten er voor het voetbaltoernooi niet voldoende aanmeldingen zijn, zal het toernooi niet doorgaan.

Aangezien wij pas met de speelschema’s aan de slag kunnen zodra wij weten welke teams meedoen kunnen wij ook pas dan de definitieve aanvangstijden verschaffen, hopen we dat jullie snel jullie eventuele deelname kenbaar maken.

Wij hopen dat jullie enthousiast zijn om dit jaar mee te doen met ons voetbaltoernooi!