Sinds januari 2014 kent R.F.V. Christiaanse-Taxateur een alumnivereniging genaamd Aanmerkelijk Belang (AB). AB is bedoeld voor iedereen die Fiscale Economie en/of Fiscaal Recht heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en vormt voor jou de ideale gelegenheid om in contact te blijven met oud-studiegenoten.

Wat heeft AB te bieden? Elk jaar organiseert AB vier borrels. Als de gelegenheid zich voordoet, wordt voorafgaand aan de borrel een lezing gehouden. Bij een dergelijke lezing zorgen wij voor aanwezigheidsbewijzen, zodat je de lezing als PE-activiteit kunt opvoeren. Daarnaast vindt er elk najaar een ‘winteractiviteit’ plaats. Eerder was dat bijvoorbeeld een wijnproeverij. Sinds een aantal jaar organiseert R.F.V. Christiaanse-Taxateur in samenwerking met FEI BV een congres in de maand juni. Deelname kost normaliter 100 euro. Alleen als lid van AB kan je tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan dit congres. Tot slot ontvang je per kwartaal een nieuwsbrief met alle ins- en outs over R.F.V. Christiaanse-Taxateur, jouw alma mater en uiteraard de op stapel staande AB-activiteiten.

Hoe word ik lid? Het lidmaatschap van een lid van R.F.V. Christiaanse-Taxateur zal vanaf heden automatisch worden omgeschreven naar het AB-lidmaatschap op het moment dat hij of zij afstudeert. Ben jij al afgestudeerd, maar nog geen lid en wil je toch graag deel uitmaken van de mooiste alumnivereniging van Nederland, schrijf je dan nu hier in.

AB-bestuur: Aanmerkelijk Belang heeft een bestuur dat zorg zal dragen voor bovengenoemde activiteiten en tevens het aanspreekpunt van AB zal vormen. Het bestuur bestaat uit: Anouk Bakker, Sebastiaan Claessen, Pieter Verbeek en Rogier van de Wal. Wil jij contact opnemen met het AB-bestuur, aarzel niet en stuur ons een e-mail (aanmerkelijkbelang@christiaanse-taxateur.nl).

Wij zien jou graag terug op de eerstvolgende AB-borrel!