Sinds 2014 is de Eerstejaarscommissie, na enige tijd afwezig te zijn geweest, nieuw leven ingeblazen. Dit jaar zetten wij dit voort om zoveel mogelijk eerstejaarsleden kennis te laten maken met de CT en haar leden.

De leden van de Eerstejaarscommissie 2018/2019 zijn:

Rick Bryl
Kom uit een klein plaatsje waar je geboren moet zijn, het mooie Meteren (City). Wegens lange reistijd zit ik nu op kamers in de buurt van Alexandrium. Nu ik meer tijd over heb, ben ik naast mijn studie extra dingen gaan doen.  Zo was lid worden van Christiaanse-taxateur een uitstekende keus om nieuwe mensen te leren kennen (en de wettenbundel).  Daarna snel het besluit genomen om de eerstejaarscommissie te gaan doen. Zodat we voor de eerstejaars activiteiten organiseren die ze zeker niet willen missen.  Naast CT, ben ik lid van B&R-beurs, studentengolf vereniging RSGA en belastingwinkel Rotterdam.  Buiten deze naaste activiteiten volg ik de studie fiscale economie wat me erg goed bevalt. Al met al bevalt dit jaar me erg goed en hoop ik alle eerstejaars een keer te zien op de activiteiten van CT!

Saskia Groenen
Hey! Mijn naam is Saskia, ik ben 19 jaar oud en ik ben eerstejaars fiscaal recht! Ik kom uit Nijmegen en ben altijd in voor een feestje! Verder vind ik het leuk te koken, terrasjes te pakken en te reizen. We gaan er een mooi jaar van maken en ik zie jullie op de activiteiten en borrels!

Pieter Pols
Hoi! Mijn naam is Pieter Pols en ik ben 19 jaar oud. Ik ben dit jaar begonnen aan de studie fiscaal recht en heb het erg naar mijn zin.
Ik ben bij CT gegaan na de introductie tijdens de Eurekaweek en vind het een erg leuke vereniging waar ik me graag voor in wil zetten! Ik ga er alles aan doen om een goed onderdeel te worden van deze vereniging.