Donderdag 11 oktober was het dan zover; de bekendmaking van de studiereis. Dit jaar zullen wij met een groep van 24 studenten en 2 docenten van zaterdagavond 16 maart tot maandagmiddag 25 maart 2019 naar Ho Chi Minhstad afreizen.

Gedurende de studiereis zullen wij verschillende activiteiten ondernemen. Het programma bestaat grofweg uit een informeel- en een formeel gedeelte. Het formele gedeelte zal bestaan uit verschillende kantoorbezoeken bij (belastingadvies)kantoren. Tijdens deze bezoeken zal er aan de hand van een casus dieper op de stof worden ingegaan. De casus zal bestaan uit een aantal onderdelen.

Naast de kantoorbezoeken is er uiteraard ook tijd om de Vietnamese cultuur te proeven door middel van een aantal activiteiten. Zo zullen wij in Ho Chi Minhstad voor de gehele groep zowel een begindiner als een einddiner organiseren. Daarnaast zullen wij ook de bezienswaardigheden in Ho Chi Minhstad verkennen. Een drankje op de rooftopbar wordt ook zeker niet overgeslagen. Daarnaast is er natuurlijk ook voldoende vrije tijd die geheel naar eigen wens ingevuld kan worden!

In de aanloop naar de studiereis zal er een aantal activiteiten plaatsvinden, waardoor de reisdeelnemers een beter beeld zullen krijgen van het Vietnamese belastingstelsel. Bij deze activiteiten zal er ook een gelegenheid komen waar de reisdeelnemers elkaar beter kunnen leren kennen.

Wil jij deze fantastische reis niet missen?! En ben jij een derdejaars student of ouder? Solliciteer dan nu door jouw CV en korte motivatiebrief te sturen naar studiereis@christiaanse-taxateur.nl. Solliciteren is mogelijk tot uiterlijk 21 oktober, dus wees er snel bij! 

De eigen bijdrage van de reis zal 575 euro bedragen. Hierin is onder andere begrepen: vlucht, hotel, visum, vervoer naar de activiteiten en een begin- en einddiner. Indien je nog vragen hebt, kom dan vooral langs op de CT kamer, geopend van ma-do van 11:00 – 15:00 uur. Uiteraard kun je ook een mail sturen naar studiereis@christiaanse-taxateur.nl

Hierbij de bekendmaking van de reislocatie: