De TJP-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het Tax Jurisprudence Program, het meest prestigieuze programma van de CT! Het TJP is een fiscaal inhoudelijk programma bestaande uit tien sessies gedurende het studiejaar. Tijden de sessies van het TJP komen fiscale onderwerpen op een zeer interactieve wijze aan bod, het is dus bij uitstek de kans om je kennis te testen. Mijn naam is Lisa Warnars en ik ben de Commissaris Intern 2016-2017. Dit jaar aan mij de taak om als voorzitter van de TJP-commissie, samen met mijn commissie leden Mathijs en Hannah, het programma te organiseren.

De leden van de TJP-commissie 2016/2017:

Mijn naam is Mathijs Koster. Ik ben geboren in Amsterdam, opgegroeid in Goes en sinds vier jaar met veel plezier wonend in Rotterdam. Ik ben vorig gestart met de Master Fiscale Economie waar ik nog een aantal vakken van moet afronden en ben dit collegejaar begonnen met de Master Financieel Recht. Ik probeer een aantal dagen per week een bezoek te brengen aan de Basic–Fit, houd daarnaast van stappen met mijn vrienden, maar mijn grootste hobby is toch wel Feyenoord.
Dit jaar mag ik mijn debuut maken als commissielid van de Christiaanse-Taxateur. Door middel van deze commissie wil ik mijn organisatorische skills verbeteren en vond ik het erg leuk om een keer aan de andere kant van de sollicitatietafel te zitten. Daarnaast ben ik erg blij dat ik als commissielid ook als deelnemer mee mag doen aan het TJP. Het lijkt me interessant om te discussiëren over verschillende fiscale onderwerpen en mijzelf van mijn beste kant te laten zien aan de deelnemende kantoren. Kortom, ik sta te popelen om actief met jullie de discussie aan te gaan!

Mijn naam is Hannah Oude Ophuis, ik ben 20 jaar en kom uit Amsterdam. Ik heb mijn hele leven in Amsterdam gewoond en ben twee jaar geleden naar Rotterdam verhuisd. Ik woon nu in Kralingen in een studentenhuis en heb het erg naar mijn zin in de stad Rotterdam. Ik zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Fiscale Economie en ik doe daarnaast ook Economie & Bedrijfseconomie. Ik ben lid van een studentenvereniging en breng met mijn vriendinnen daar veel tijd door. Daarnaast hou ik erg van hardlopen en ben ik student-assistent op de unie. Dit jaar wilde ik graag actief worden bij de Christiaanse Taxateur. De commissie van het Tax Jurisprudence Program leek mij een uitstekende kans hiervoor. Het lijkt mij heel gaaf om deze sessies te organiseren en om met de fiscale kantoren contact te houden. Als commissielid doe ik ook zelf mee aan het TJP-programma, wat natuurlijk erg leerzaam is, maar daarnaast leer je veel andere studenten kennen. Ontzettend leuk! Ik hoop hierdoor te ontdekken waar ik mezelf later zie werken en misschien welke richting ik later wil opgaan in de fiscaliteit. Dit programma is de ideale gelegenheid om jezelf als student te laten zien en veel te leren over belangrijke jurisprudentie, die je waarschijnlijk tijdens je loopbaan nog veel zult tegenkomen. Tot snel bij de volgende sessie, ik heb er in ieder geval zin in!