R.F.V. Christiaanse-Taxateur telt op het moment rond de 800 leden. Daarmee is onze vereniging de grootste fiscale studievereniging van Nederland. De vereniging is bedoeld voor zowel studenten Fiscale Economie als studenten Fiscaal Recht. Juist doordat studenten van beide studies bij ons welkom zijn, wordt jouw netwerk enorm vergroot. Je komt de studenten van de andere studie immers verder niet tegen tijdens jouw studie.

Waarom lid worden?

Als fiscaal student heb je gekozen voor een redelijk taaie studie. Desalniettemin betekent dit niet dat we gehouden zijn aan een saai studentenleven. Wij van de R.F.V. Christiaanse-Taxateur bieden je op allerlei wijzen en door het organiseren van verschillende activiteiten de mogelijkheid om jouw fiscale studentenleven te verrijken. Zo ontwikkel jij jezelf niet alleen op persoonlijk vlak, maar kom jij ook in contact met de bedrijven die jouw toekomstig werkgever zullen worden. Voordelen van het lidmaatschap zijn onder andere:

  • Uitnodigingen voor verschillende informele en formele activiteiten georganiseerd door R.F.V. Christiaanse-Taxateur, zoals bijvoorbeeld de maandelijkse ledenborrels, kantoorbezoeken, maar ook de Fiscale Bedrijvendag;
  • Korting op de fiscale studieboeken;
  • Mogelijkheid om in contact te komen met de bedrijven waar jij later aan de slag zal gaan als fiscalist.

Word hier lid van R.F.V. Christiaanse-Taxateur en ervaar de voordelen zelf!