Beste CT’er,

Op donderdag 24 mei zal R.F.V. Christiaanse-Taxateur een bezoek brengen aan het kantoor van Atlas Fiscalisten (Atlas Tax Lawyers) in Amsterdam (Weteringschans 24, 1017 SG Amsterdam).

Dit onlangs door Chambers Europe gerankte ‘Leading Firm’ voor fiscaliteit in Nederland is een onafhankelijk fiscaal advieskantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam (in een prachtig pand tegenover het Rijksmuseum). Ze bieden naar hun optiek ‘het beste van twee werelden: de aanpak van een boutique kantoor en de kennis en ervaring van een groot kantoor’.

Na een korte kennismaking en kantoorpresentatie zullen wij aan de hand van een inhoudelijk programma erachter komen wat Atlas zoal in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Wees gerust, het ook voor jongerejaars studenten zal dit programma inhoudelijk te volgen zijn. Op deze manier krijgen we een leuke indruk van wat Atlas doet binnen hun praktijk! Na het inhoudelijke programma zullen wij afsluiten met een borrel in de kantoortuin waar de studenten de mogelijkheid krijgen om nog meer kantoorgenoten te spreken over hun ervaringen bij Atlas.

Programma
Datum: donderdag 24 mei 2018
Tijd: 16:00 uur tot 17:30 (vanaf 17:30 borrel in de kantoortuin)
Adres: Weteringschans 24, 1017 SG Amsterdam

Wil jij weten hoe het is om bij Atlas te werken? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier!