Beste CT’er,

Op donderdag 3 mei zal R.F.V. Christiaanse-Taxateur een bezoek brengen aan het kantoor van Wladimiroff Advocaten in Den Haag (Alexanderstraat 21, Den Haag).

Tijdens dit bedrijfsbezoek zullen wij een kijkje nemen bij een boutique kantoor dat behoort tot de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur als het om financieel, economisch en fiscaal sanctierecht gaat.

Na een korte kennismaking en kantoorpresentatie zullen wij onder begeleiding van de medewerkers van Wladimiroff Advocaten pleiten op basis van een casus. Op deze manier krijgen jullie een leuke indruk van wat Wladimiroff doet binnen hun praktijk! Na het inhoudelijke programma zullen wij afsluiten met een borrel waar de studenten de mogelijkheid krijgen om nog meer kantoorgenoten te spreken over hun ervaringen bij Wladimiroff Advocaten.

Programma
Datum: donderdag 3 mei 2018
Tijd: 14:00 uur tot 17:15 (vanaf 17:15 borrel)
Adres: Alexanderstraat 21, Den Haag

Wil jij weten hoe het is om bij Wladimiroff Advocaten te werken en ben je gevorderd in je studie Fiscaal Recht of combineer je Fiscale Economie met Rechtsgeleerdheid? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier!