Beste CT’er,

Bij een nieuw jaar horen goede voornemens om zo het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk wil de CT hier een handje bij helpen en dat doen we met het aankondigen van alweer de vierde sessie van het CT Carrièretraject. Op donderdag 25 januari 2018 (12:45 uur) zullen wij door een externe trainer een workshop laten verzorgen die volledig in het teken zal staan van de (zakelijke) etiquette.

Deze sessie is een uitstekende voorbereiding op de naderende Fiscale Bedrijvendag 2018 en leert je in quizvorm alles over omgangsvormen in de bedrijfscultuur, (non)-verbale communicatie, tafelmanieren, kledingvoorschriften en solliciteren. Met deze workshop willen wij ervoor zorgen dat jullie tijdens de Fiscale Bedrijvendag 2018 niet alleen shinen met jullie kennis maar ook met een verbluffende presentatie van jezelf! Je wilt natuurlijk wel een perfecte eerste indruk bij je toekomstige werkgever achterlaten!

De workshop zal plaatsvinden op donderdag 25 januari 2018 vanaf 12:45 uur op de campus van de Erasmus Universiteit en zal tot maximaal 15:00 uur duren. De sessie zal plaatsvinden in L0-10 (Sanders Building). 


Meld je nu aan via onderstaand formulier!