Beste CT’er,

In het kader van een complete voorbereiding op de het werk als fiscalist staat alweer de volgende en tevens laatst sessie voor dit jaar van het CT Carrièretraject op het programma. Op dinsdag 5 juni 2018 staat een workshop Onderhandelen i.s.m. Hertoghs Advocaten op de agenda, waarbij Arthur Reijnen en Rebecca Hoekman van Hertoghs Advocaten ons de fijne kneepjes van een goede onderhandeling bijbrengen.

De advocaten van Hertoghs Advocaten hebben jarenlange ervaring met belastingcontroles, inkeerzaken, fiscale procedures tegen belastingaanslagen en boeten, fiscale cassatie, fiscale invordering en aansprakelijkstellingen. In de praktijk worden geschillen vaak opgelost door middel van onderhandelingen.

Door middel van een interactieve workshop zal je klaargestoomd worden voor onderhandelingssituaties en zal je een aantal tips en tricks meekrijgen om zelfverzekerder een onderhandeling in te gaan. Na de workshop zullen wij de middag afsluiten met een paar drankjes op onze kosten in campuskroeg In De Smitse, waar er nog genoeg gelegenheid is om met de medewerkers van Hertoghs Advocaten te spreken over de verdere mogelijkheden binnen Hertoghs Advocaten en al je prangende vragen te stellen. Wil je ook weten hoe je succesvol onderhandelt of heb je gewoon zin in een drankje als afsluiter van het collegejaar? Wij hopen jullie allen te verwelkomen bij de workshop Onderhandelen i.s.m. Hertoghs Advocaten!

In het kort:
Datum: dinsdag 5 juni 2018
Tijd: 16:00 uur – 18:00 uur (vanaf 17:00 uur borrel in campuskroeg In De Smitse)
Locatie: Mandeville T3-16 (Erasmus Universiteit Rotterdam)

Schrijf je nu snel in voor de workshop Onderhandelen i.s.m. Hertoghs Advocaten via onderstaand formulier. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!