Waarde lezer,


Een nieuw studiejaar is alweer begonnen en daarmee ook een nieuw bestuursjaar. Om te beginnen zou ik mijzelf graag willen voorstellen. Ik ben Kawee Wu, 21 jaar en masterstudente Fiscaal Recht. Dit jaar zal ik met trots de functie van Commissaris Media in het XXIIIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur vervullen. Het is mij een eer en genoegen deze overweldigende functie op mij te nemen en er een onvergetelijk jaar van te maken.

Naast mijn functie als Commissaris Media ben ik ook bezig met het afronden van de master Fiscaal Recht op de Erasmus Universiteit Rotterdam en de master International Business Tax Law op de Tilburg Universiteit. Beide studies zijn enorm interessant en ik heb dan ook geen enkele spijt van een eventuele drukke agenda. Daarnaast loop ik nog een werkstudentschap en haal ik genoegen uit mijn, niet altijd al te regelmatige, fitnessroutines. Verder ben ik zeker bij feestjes van de partij en vind ik het hartstikke leuk om met vrienden wat drankjes te gaan doen.

Wat mij het meeste aantrekt aan deze functie is de flexibiliteit, de professionaliteit en de kans om vaktechnisch, naast het verplichte curriculum, sterker in de schoenen te staan. Niet alleen is deze functie (en uiteraard ook alle andere functies) goed voor je persoonlijke ontwikkeling, het brengt ook een enorm toegevoegde waarde aan je vaktechnische kennis. Met mijn verantwoordelijkheid voor De Aanslagcommissie en de Almanakcommissie dit jaar, is het belangrijker dan ooit om de meest recente ontwikkelingen binnen de fiscaliteit bij te houden. Ik ben dan ook gigantisch enthousiast naar dit bestuursjaar en hoop het doel van de vereniging mede te kunnen vervullen; een overbrugging te bieden aan fiscalisten-in-spé van de theorie naar de praktijk. Naast De Aanslagcommissie en Almanakcommissie ben ik ook uiteraard ook verantwoordelijk voor alle social media kanalen, alle foto’s en marketingaspecten naar buiten toe.


Op een succesvol nieuw jaar!

Met vriendelijke groet,


Kawee Wu

Commissaris Media 2015/2016

DSC_1571