Linklaters is een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke, complexe, grensoverschrijdende transacties en projecten.
Linklaters is sinds 1998 vertegenwoordigd in Amsterdam, vanaf 2005 zijn we bezig met het uitbouwen van ons kantoor. Momenteel zijn er 60 advocaten, (kandidaat) notarissen en fiscalisten werkzaam op verschillende rechtsgebieden. De grootste twee praktijken binnen ons kantoor zijn financieel en ondernemingsrecht. Daarnaast zijn we actief op het gebied van dispute resolution, mededinging, arbeidsrecht, hebben we een notarieel team en een fiscale praktijk.

Studentstage
Een stage is een uitgelezen kans om de ins en outs van ons kantoor te leren kennen. Belangrijker nog is dat je zelf kunt ervaren of werken in een internationale praktijk op het gebied van financieel en ondernemingsrecht iets voor jou is. Je kunt het hele jaar door studentstage lopen in onze ondernemingsrecht, financiële praktijk en dispute resolution praktijk, alsmede in onze fiscale praktijk en in ons notariële team.
Je maakt kennis met de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je hebt toegang tot alle kennis die hier is opgeslagen in de vorm van databanken en bovenal tot de kennis en ervaring van de advocaten die bij ons werken. Daarnaast is ook voldoende gelegenheid om de sfeer van ons kantoor te proeven tijdens een van onze sociale activiteiten.
We zijn er dan ook van overtuigd dat een stage een goede gelegenheid biedt om te bepalen of Linklaters de juiste plek voor jou is om je carrière te beginnen.

Global Summer Students Programme
Ieder jaar in augustus organiseren we voor studenten uit de hele wereld een programma van twee weken op ons hoofdkantoor in London. Tijdens deze twee weken ervaar je hoe het is om te werken in een internationale omgeving met mensen uit verschillende landen en jurisdicties en maak je kennis met ons kantoor, onze cultuur en baanbrekende deals.
Door middel van discussies, oefeningen en rollenspellen krijg je een goed beeld van de praktijk en van ons werk. Daarnaast is er een uitgebreid sociaal programma, waarin je elkaar en Londen leert kennen.

Advocaatstage
Wij hebben altijd vacatures voor advocaatstagiaires in onze ondernemingsrecht, financiële, dispute resolution en fiscale praktijk en kandidaat notarissen. Naast de opleiding aan de Law Firm School, neem je ook deel aan de opleidingen van onze eigen Linklaters Law & Business School. Deze cursussen worden in verschillende Europese vestigingen gegeven.
Als je meer wilt weten over de inhoud en de dagelijkse gang van zaken van de verschillende praktijken, neem dan contact op met onze HR-afdeling, zij kan je dan in contact brengen met een van onze advocaat-stagiaires voor een kennismakingsgesprek.

Interesse
Ben je geïnteresseerd in een stage of in het Global Summer Students Programme of wil je solliciteren, kijk dan voor meer informatie op onze website: http://www.linklatersgraduates.nl/ of neem contact op met Arianne van Staveren, HR Advisor via NLRecruitment@linklaters.com of bel naar 020-799 62 00