Beste lezer,

Dit jaar zal ik de rol van penningmeester vervullen bij R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik ben Marc Sandkuyl, 23 jaar oud. In 2011 ben ik begonnen met de studie Fiscaal Recht die ik heb afgerond in mei 2015. Na de afronding van mijn Bachelor leek het mij erg leuk om mij verder te oriënteren in de fiscale wereld en waar kan dat beter dan bij de CT.

Toen ik in Rotterdam ben gaan studeren ben ik via een studentenvereniging in een studentenhuis gaan wonen. Dit was niet alleen handig omdat ik daardoor snel nieuwe mensen leerde kennen, maar ook omdat je meteen meedraait in een geheel waarbij een aantal verantwoordelijkheden komt kijken. Na enkele jaren actief te zijn geweest binnen de studentenvereniging wilde ik mijn horizon verbreden en ben ik gaan solliciteren voor een functie binnen het 23ste bestuur. Ik ben er heel erg blij mee dat ik nu een jaar lang in het bestuur mag plaatsnemen en ik raad iedereen aan om te kijken naar de verschillende commissies die de CT te bieden heeft. Het is een mooie manier om met nieuwe mensen in contact te komen die je zeer waarschijnlijk later ook nog tegenkomt.

Naast mijn bestuurslidmaatschap zal ik ook beginnen aan de Master Fiscaal Recht en blijf ik ook nog zoveel mogelijk hockeyen in het eerste team bij de Kieviten in Wassenaar. Dit alles bij elkaar maakt het een druk jaar maar daarom ook uitdagend.

Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar en hoop jullie allemaal veel te zien bij de verschillende activiteiten!
Met vriendelijke groet,

Marc Sandkuyl
Penningmeester 2015/2016

DSC_1527