Beste Leden,

Mijn naam is Maud van der Linden en komend jaar zal ik als Commissaris Extern deel uitmaken van het 23ste bestuur.

Momenteel zit ik in mijn derde jaar van Fiscaal Recht. Om het studeren wat leuker te maken ben ik vanaf mijn eerste jaar al actief gaan deelnemen aan de activiteiten van de CT. Aangezien er in je eerste jaar weinig fiscaal inhoudelijks voorbij komt, bestonden die activiteiten voornamelijk uit de borrels waar ik aan deelnam en dergelijke gezellige activiteiten. Dit is mij heel goed bevallen en ik heb er veel leuke mensen door leren kennen!
Afgelopen jaar heb ik deel uitgemaakt van de Bedrijvendagcommissie, waarmee wij de Fiscale Bedrijvendag 2015 tot een groot succes hebben weten te brengen. Aangezien deze commissie mij zo goed is bevallen, ben ik voor een stap verder gegaan door te solliciteren voor het bestuur.

Als Commissaris Extern ben ik onder andere verantwoordelijk voor de Fiscale Bedrijvendag 2016 en samen met de commissie gaan wij hier weer een ogenschijnlijk groot succes van maken. Daarnaast draag ik ook zorg voor de kantoorbezoeken en tentamentrainingen. Indien je vragen hebt over hetgeen met deze activiteiten te maken heeft, kan je daarvoor bij mij terecht. Mailen kan altijd, maar je kan ook langskomen – voor koffie en een gezellig praatje – op H13-11.

Naast het studeren en het bezig zijn met studie gerelateerde activiteiten, werk ik bij een architectenbureau en hockey ik altijd graag. Ook andere sporten, zoals tennis, squash en fitness, vind ik erg leuk om te doen.

Graag zie ik jullie op de borrels, dan wel bij andere activiteiten van de CT en uiteraard verwelkom ik jullie graag op de Fiscale Bedrijvendag 2016!

Met vriendelijke groet,

Maud van der Linden

Commissaris Extern 2015/2016

Maud